Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Sintesi

Bij Tegelcentrum siddeburen vindt u een uitgebreid assortiment aan Sintesi vloertegels. De vloertegels variëren in prijs van €37,50 tot €49,50. Door deze grote variatie in prijs zijn Sintesi vloertegels voor iedereen toegankelijk! Het merk stamt af uit de vorige eeuw en is dan ook al heel lang een grote speler in de markt van tegels.

Filter op eigenschappen

Filters

Categorie

Maat

Kleur

Look

Dikte in mm

Merk

Vorstbestendig

Gerectificeerd

Land van herkomst

Historie Sintesi

Sintesi is onderdeel van de grotere groep tegelfabrikanten. Ze vallen onder de zogeheten Gruppo Ceramiche Gresmalt, dit is een Italiaanse groep bestaande uit verschillende tegelfabrikanten. Ze opereren sinds 1998 als op zichzelf staand merk en weet zich te onderscheiden op typisch Italiaanse wijze. De tegels van Sintesi staan bekend om de prachtige designs en stijl die erin verwerkt worden. Het merk is door de jaren heen een grote speler geworden in de markt van tegels en dat laat zich zien in de productiecijfers. Ieder jaar worden er in de Sintesi fabrieken voor meer dan 11 miljoen vierkante meter aan tegels geproduceerd!

Over Sintesi tegels

Zoals gezegd typeren de tegels zich door het strakke en mooie design. Naast de uiterlijke kenmerken zullen de tegels uw kwaliteitsverwachtingen overtreffen. Sintesi maakt enkel gebruik van de beste materialen waardoor de kwaliteit en duurzaamheid van de tegels gewaarborgd wordt. De tegels kunnen tegen een stootje en het schoonmaken hiervan is een gemakkelijke klus. Het bewijs van de kwaliteit van de tegels kunt u aflezen uit de behaalde certificaten door deze tegels. Alle tegels van het merk Sitnesi hebben de Declaration of Performance (DoP) en UPEC certificeringen. Deze certificeringen zijn het bewijs van kwaliteit en duurzaamheid..

Sintesi tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Tegelcentrum Siddeburen biedt u een breed scala aan tegels van het merk Sintesi. U kunt bij ons terecht voor vijf verschillende tegels in effen kleuren. Als u meer van patronen houdt, kunt u bij Tegelcentrum Siddeburen nog kiezen uit twee verschillende tegels met leuke patronen! Als u de tegels besteld heeft worden deze binnen de afgesproken levertijd bij uw huis geleverd op een pallet. Als u nog vragen heeft over de Sintesi tegels of als u hulp nodig heeft bij het doorlopen van het bestelproces kunt u onze Frequently Asked Questions raadplegen of contact met ons opnemen!

Weet u niet waar u moet beginnen?

Voor veel mensen is het uitzoeken en kiezen van tegels een grote klus, en het kan natuurlijk dat u niet precies weet waar u naar zoekt. U kunt gebruik maken van het filtermenu aan de linkerzijde om het aanbod te verkleinen naar een relevante selectie voor uw wens. Wat dacht u bijvoorbeeld van beton tegels of graniet tegels? Of misschien zoekt u juist wel naar een bepaalde look, zoals retro tegels of crème tegels. Wanneer u het niet zeker weet kunt u ons altijd bellen of even langskomen. Onze medewerkers helpen u op een vriendelijke en professionele manier om tot een goede oplossing te komen. Tevens kunt u altijd ons contactformulier gebruiken om ons een vraag te stellen. Advies is altijd gratis!

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Mosa, Sphinx, Casa Dolce, Casa Arcana en veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. Zo voeren wij bekende merken zoals Mosa en Sphinx. Maar u kunt bij de tegelhandel ook kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken zoals Casa Dolce en Casa Arcana. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram