Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Tegelcentrum Siddeburen voor Verde 1999 tegels

Wij hebben bij Tegelcentrum Siddeburen een mooi aanbod Verde 1999 tegels voor u. Dit Italiaanse tegelmerk staat bekend om zijn natuurlijke uitstraling. Zij maken erg veel gebruik van de nieuwste ontwikkelingen waardoor de kwaliteit van de tegels blijft stijgen. Verde 1999 is nog niet een heel groot bedrijf, hierdoor zijn zij erg flexibel in het vernieuwen en uitbrengen van tegels.

Filter op eigenschappen

Filters

Geschikt voor ruimte

Categorie

Maat

Kleur

Look

Merk

Land van herkomst

Toont alle 4 resultaten

De uitstraling van de Verde 1999 collectie

De collectie wand- en vloertegels hebben een elegante en natuurlijke uitstraling. Deze elegantie is kenmerkend voor de Italianen. Door het relatief kleine aanbod wordt er veel aandacht besteedt aan de tegels die worden uitgebracht. Zowel betreft het uiterlijk als de kwaliteit van de tegels. Hoewel de tegels er natuurlijk uitzien is Verde 1999 constant gebruik aan het maken van de nieuwste ontwikkelen. Zo passen zij de nieuwste technieken toe om de tegels zo mooi mogelijk te maken. Ook houden zij zich bezig met hoe lang de tegel mooi blijft en of deze makkelijk te onderhouden is. Verde 1999 is steeds weer bezig met het beter en mooier maken van haar tegels.

Waarom kiezen voor tegels van Verde 1999?

De collectie van Verde 1999 heeft alleen maar voordelen. Zo is het een exclusief merk waardoor u een unieke badkamer of woonkamer zult hebben. Ook hebben de tegels van Verde 1999 een bijzondere natuurlijke look die andere merken niet evenaren. Dit geeft uw badkamer een reine uitstraling. Ook de kwaliteit is uitzonderlijk goed. U zou denken dat er dan ook een flink prijskaartje aan hangt, maar het wordt nog mooier. De collectie van Verde 1999 wordt voor een scherpe prijs aangeboden, waardoor het betaalbaar blijft om uw woonkamer of badkamer met deze tegels te bekleden.

Hebt u meer advies nodig?

Wij van Tegelcentrum Siddeburen begrijpen dat u zo snel niet een besluit kunt maken over de tegels in uw woning. We verwelkomen u dan ook graag bij onze vestiging in Siddeburen. Hier kunt u met uw eigen ogen bekijken wat u mooi vindt. Hierbij kunnen de experts u adviseren. Dit kan uw keuze een stuk makkelijker maken.

Weet u niet waar u moet beginnen?

Voor veel mensen is het uitzoeken en kiezen van tegels een grote klus, en het kan natuurlijk dat u niet precies weet waar u naar zoekt. U kunt gebruik maken van het filtermenu aan de linkerzijde om het aanbod te verkleinen naar een relevante selectie voor uw wens. Wat dacht u bijvoorbeeld van beton tegels of graniet tegels? Of misschien zoekt u juist wel naar een bepaalde look, zoals retro tegels of crème tegels. Wanneer u het niet zeker weet kunt u ons altijd bellen of even langskomen. Onze medewerkers helpen u op een vriendelijke en professionele manier om tot een goede oplossing te komen. Tevens kunt u altijd ons contactformulier gebruiken om ons een vraag te stellen. Advies is altijd gratis!

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram