Houdt u van een industriële sfeer in huis? Dan zijn onze metallook tegels echt wat voor u. Door middel van de roestige uitstraling, creëren ze in de ruimte een stoer en industriële sfeer. In ons assortiment zijn er verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals een donkere tegels, maar ook een lichtere tegel. Bekijk hieronder ons assortiment metallook tegels.

3 artikelen  

Verwijder alle


Soorten metallook tegels: bruin, wit en antraciet

Bij metallook tegels hoeft u niet gelijk te denken aan een donkere tegel. Er zijn ook lichtere tegels die deze industriële sfeer creëren in een ruimte. In ons assortiment hebben we 3 verschillende kleuren: bruin, wit en antraciet. Naast verkrijgbaar in verschillende kleuren, kunt u een afmeting kiezen. Zo hebben we metallook tegels in de volgende afmetingen: 60x60, 30x0 en 60x120. Geef bij het product aan hoeveel m2 de ruimte is waar de metallook tegels worden gelegd. Aan de hand daarvan maken wij een scherpe offerte.

Creëer de industriële sfeer in huis of in uw zaak

De industriële sfeer zie je steeds vaker, niet alleen in huishoudens maar ook in horecagelegenheden. De metallook vloertegels zijn dan ook geschikt voor elke ruimte. Denk hierbij aan keuken, woonkamer en de slaapkamer. De metallook is geïnspireerd op verschillende soorten metalen, zoals ijzer en staal. Combineer voor de perfecte industriële sfeer de metallook tegels met robuuste meubels om het helemaal af te maken. Robuust met een vintage tintje is wat u vaak ziet in een ruimte met industrieel interieur. Door te combineren met warm hout, zorgt u ervoor dat het interieur niet te kil wordt.

Metallook tegels koopt u bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen koopt u metallook tegels voor een scherpe prijs. Laat gemakkelijk online een offerte opmaken. Voor elk budget hebben wij passende tegel, zo zit er altijd wel een geschikte tegel voor u bij. In Noord-Nederland bezorgen we uw bestelling gratis. Heeft u moeite met het maken van de keuze voor de beste tegel? Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van het beste advies. Ook voor hulp bij het zetten van de tegels kunt u bij ons terecht. Naast metallook tegels, kunt u bij ons ook terecht voor betonlook tegels en industriële tegels.