Op zoek naar moderne tegels? Het assortiment van Tegelcentrum Siddeburen vindt u helemaal wat u zoekt. Een uitgebreid assortiment aan allerlei soorten tegels. Donkere of lichte tegels? Er zit altijd wel een perfecte tegel voor u bij. Bekijk hieronder ons assortiment.

20 artikelen  

Verwijder alle


Tegels met een moderne uitstraling

Tegels met een moderne uitstraling, dat is wat u wilt. Moderne tegels zijn onmisbaar in een modern interieur. Denk bij modern aan strakke lijnen, neutrale kleuren en veel moderne materialen zoals glas, hout en metaal. Strak en neutraal, zo wordt een modern interieur vaak beschreven. Deze stijl kunt u in alle ruimtes in uw huis toepassen, zoals de slaapkamer, woonkamer en keuken. Deze uitstraling geeft een rustige sfeer, wat perfect is voor in de slaapkamer. Dit is tenslotte wel de ruimte waar u tot rust kunt komen. Vaak wordt er bij modern interieur combinaties gemaakt met contrasterende kleuren, zoals zwart en wit.

Moderne tegels voor in uw huis

Moderne tegels in uw huis of voor in uw kantoor, het geeft de ruimte een moderne uitstraling. Bent u bang dat de moderne uitstraling te kil wordt? Combineer dit dan met warmere tinten, zoals houten accessoires. Zo kunt u toch genieten van een modern interieur zonder dat het te kil en ongezellig wordt. Dit is ook aan te raden in de keuken. Steeds vaker wordt de keuken gebruikt als echte leefomgeving. Hier wordt gezellig samen gekookt en gegeten. Door de moderne tegels te combineren met planten of meubels met warme tinten, wordt de keuken een echte leefkeuken.

Moderne tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen koopt u moderne tegels van de beste kwaliteit. Welk budget u ook heeft, bij ons vindt u altijd een passende tegel. Woont u in Noord-Nederland? Dan worden de tegels gratis bij u bezorgd. Liever de tegels in het echt bekijken? Dat is natuurlijk geen probleem. Kom gerust langs in onze grote en sfeervolle showroom van 1000m2. Nog niet helemaal zeker over uw keuze? Naast moderne tegels, verkopen we ook houtlook tegels en metallook tegels.