Bent u op zoek naar My Wood tegels? Dan bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u allerlei verschillende tegels. Dankzij de ruime keuze in zowel kleur als afmeting passen de tegels bij ieder gewenst interieur.

3 artikelen  

Verwijder alle


Over My Wood tegels

De My Wood tegel beschikt over een uniek design. De tegel vraagt om een liefhebber die op zoek is om een interieur vorm te geven met een unieke tegel. De tegel komt in verschillende maten. U kunt kiezen uit de maten 30 x 120. 20 x 131 en 30 x 180. Dankzij deze praktische maten zijn de tegels gemakkelijk uit te meten.

Voordelen My Wood tegels

My Wood tegels hebben vele voordelen. Allereerst beschikt de tegel over een uniek design. De tegel vraagt om een liefhebber die op zoek is om een interieur vorm te geven met een unieke tegel. De authentieke tegel komt in de maat 22x25 centimeter en is daardoor gemakkelijk uit te meten. Daarnaast beschikt de tegel over de volgende voordelen.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Tijdloos en stijlvol bij elk interieur
  • Uniek design

My Wood tegels laten bezorgen aan huis

Bij het bestellen van de My Wood kunt u ervoor kiezen om de bestelling te laten bezorgen. Tegelcentrum Siddeburen bezorgt in heel Noord-Nederland gratis. De levertijd van de bezorging varieert tussen de 1 en 3 weken, afhankelijk van de bestelling. Na de bestelling zal de levertijd gauw duidelijk zijn. Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling of andere zaken, bezoek dan onze FAQ-pagina of neem contact op.

My Wood tegels koop je bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen hebben we voor elk budget een passende tegel. Ons assortiment omvat de beste vloer- en wandtegels van ruim 70 topmerken. We bieden onze My Wood tegels aan voor een scherpe prijs. Wilt u de tegels eens van dichtbij bekijken of wilt u advies van onze gespecialiseerde medewerkers? Kom gerust langs in onze showroom waar wij u graag helpen. Daarnaast kun u via onze website altijd contact met ons opnemen. Ook voor hulp bij het zetten van tegels kunt u bij ons terecht. We bezorgen al onze tegels gratis in Noord-Nederland.