Bent u op zoek naar kwalitatieve tegels voor de beste prijs? Tegelcentrum Siddeburen biedt u een ruim aanbod vloer en wandtegels aan. Zo is het merk Palladiana ook beschikbaar in ons assortiment. Deze porseleinen tegels zijn oorspronkelijk gerectificeerde monokaliber tegels en dat houdt dus in dat ze in één soort maat worden afgezaagd. Deze tegels zijn hierdoor erg strak in design en is het extra voegen tussen de tegels in niet nodig.

1 artikelen  

Verwijder alle


Over Palladiana tegels

Het merk Palladiana is ontworpen door de Italiaanse Ceramica Bardelli. De afwerking van de tegels en de materiële textuur is te danken aan de speciale fabricagetechnieken. De verschillende delen van de materie is duidelijk voelbaar door het geavanceerde glazuur waarmee de tegels zijn afgewerkt. De tegels van Palladiana zijn geschikt voor zowel muren als voor vloeren. In deze collectie wordt veel gebruik gemaakt van zacht kleuren en aardetinten. Dit zorgt ervoor dat de tegels uw ruimte een eigentijdse en moderne uitstraling geven. Het kleurpalet is daarnaast erg verfijnd en past in elke ruimte. Toch zorgt het merk er ook voor dat de kleuren die ze gebruiken niet alleen passend zijn, maar ook uniek. Zo streeft het merk naar elegantie en hopen ze op deze manier een ode te brengen aan de oudere Italiaanse herenhuizen.

Kwaliteit en elegantie

De tegels zijn met enorme zorg ontworpen en ontwikkeld. De Italiaanse elegantie is goed terug te zien in de patronen van de tegels. Doordat de Palladiana tegels met precisie en traditionele technieken zijn ontworpen, ligt de kwaliteit van de tegels aanzienlijk hoog. Daarnaast is elke stuk tegel een kunstwerk die de aandacht van uw gasten zal trekken en uw woning zal doen opfleuren.

Palladiana tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen beschikken we over een ruim assortiment vloer- en wandtegels. Wij hechten veel waarde aan uw mening als klant en daarnaast geven we u graag een goed advies zodat u een weloverwogen keuze kan maken. De tegels die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Onze specialisten bij Tegelcentrum Siddeburen hebben enorm veel ervaring en leggen graag uw tegels aan in de ruimte die u dan ook maar wenst.

Benieuwd naar Palladiana tegels bij Tegelcentrum Siddeburen?

Heeft u interesse in de tegels van Palladiana of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Geïnteresseerd in een ander soort merk tegels, zoals Monopole, Tradicion of Cerim? Bekijk snel het aanbod op onze webshop.