Tegelcentrum Siddeburen beschikt over een ruim assortiment aan vloer en wandtegels met een keuze aan merken. Wij bieden zo ook het populaire tegelmerk Patrizirrot aan die oorspronkelijk uit Duistland komt. Dit merk komt nog weinig voor op de Nederlandse markten, maar Tegelcentrum Siddeburen heeft een breed aanbod aan Patrizirrot tegels voor u. Patrizirrot produceert kwalitatieve tegels die goed betaalbaar zijn en die er stijlvol uitzien. Bekijk snel ons aanbod Patrizirrot tegels of lees verder voor meer informatie.

5 artikelen  

Verwijder alle


Over Patrizirrot tegels

Patrizirrot tegels staan bekend om hun aardetint kleur. Tijdens het produceren van Patrizirrot tegels is het materiaal continu gesinterd, waardoor de tegels vlak en hard worden. Dit materiaal is vervolgens geverfd en dit wordt herhaald totdat de kleur één geheel en één kleur wordt. Door de combinatie van het materiaal en de kleur ziet de vloer er authentiek en strak uit. Daarnaast zijn de Patrizirrot tegels onderhoudsarm en duurzaam, waardoor de tegels geschikt zijn voor elk woningtype.

Oorsprong Patrizirrot tegels

De Patrizirrot tegel komt oorspronkelijk uit Duitsland. Dit is terug te zien is in het materiaal waarvan het geproduceerd is, namelijk keramiek. Keramiek wordt vaker gebruikt in Duitsland en zo ook het proces waarop de Patrizirrot tegels zijn geproduceerd. Het kleurmengsel van de warme aardetinten zorgt voor een industrieel, maar warm geheel. Ideaal om meer ruimte te creëren in een woning. Doordat de tegels tijdens het proces worden verhit, wordt het materiaal elastisch en is het gemakkelijk te bewerken. De tegels zijn daarnaast erg sterk en gaan lang mee, zo kunt u lang van uw vloer genieten.

Patrizirrot tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Tegelcentrum Siddeburen beschikt over een divers aanbod tegels van het merk Patrizirrot. U kunt voor deze exclusieve tegels terecht bij Tegelcentrum Siddeburen. De tegels van het merk Patrizirrot zijn goed betaalbaar en kunt u bij Tegelcentrum Siddeburen al kopen voor 29,95 euro per vierkante meter. In tegenstelling tot andere tegelaanbieders biedt Tegelcentrum Siddeburen hoogwaardige en kwalitatieve tegels voor een relatief lage prijs. Bestel uw Patrizirrot tegel en laat het bij u thuisbezorgen. Wilt u meer weten over de Patrizirrot tegels of heeft u nog verdere vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact op met ons en wij staan voor u klaar met antwoorden.