Tegelcentrum Siddeburen biedt een divers aanbod tegelmerken aan voor vloeren en wanden. Bent u meer van de klassieke tegels of van de bijzonder tegels zoals tegels met mozaïek? Wat uw wens ook is, Tegelcentrum Siddeburen heeft het voor u in het assortiment. Zo ook het bekende merk Peronda die uw woning een authentieke en luxe uitstraling geeft. De kernwaarden waar Peronda zich op focust is dan ook om superieure tegels te leveren aan hun klanten die daarnaast een tijdloze uitstraling hebben. Benieuwd naar wat Peronda tegels kunnen betekenen voor uw woning? Lees dan snel verder.

1 artikelen  

Verwijder alle


Over Peronda tegels

Het merk Peronda staat bekend om de hoge kwaliteit en luxe uitstraling gecombineerd met authentieke en bijzonder dessins en patronen. Dit oorspronkelijke Spaanse tegelmerk heeft zich gepositioneerd in het hoger tegelsegment en heeft een reputatie voor kwaliteit en aandacht bij de tegelproductie. De tegels van dit merk zijn geschikt voor niet alleen de woonkamer en slaapkamers, maar ook voor de badkamer, keuken, garage en zelfs bedrijfsruimtes. Dit maakt dat de tegels erg toegankelijk en beschikbaar zijn voor elk soort klant. Peronda is continu op zoek naar nieuwe ideeën en innovaties en streven hierbij naar een uiterste topkwaliteit. Zo is het merk ook bezig zich te onderscheiden van andere tegelmerken door steeds op zoek te zijn naar de nieuwste technieken voor in de productie van de tegels.

Ontwerp Peronda tegels

Het merk biedt verschillende soorten ontwerpen aan. Zo zijn er veel tegel ontwerpen die het Spaanse karakter goed belichten, maar ook zijn er klassiekere tegels die in elke ruimte goed kan worden gebruikt. De tegels die voornamelijk populair zijn geworden zijn de vintage look en de retro stijl. Deze tegels geven elke ruimte in uw woning een eigen karakter en een warme sfeer. De dessins en patronen op de tegels zijn altijd goed herkenbaar en maken de kwalitatieve tegels ook nog eens erg speciaal.

Peronda tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Heeft u interesse in Peronda tegels voor uw woonkamer, keuken of kantoor? Tegelcentrum Siddeburen heeft de beste tegels voor u als klant in het assortiment. Kies uw Peronda tegel uit en wij bezorgen het zo snel mogelijk aan uw deur. Bij Tegelcentrum Siddeburen hechten we enorm veel waarde aan uw mening als consument. Wij laten u graag kiezen uit een ruim assortiment om zo de perfecte tegel voor u uit te kunnen kiezen. Onze tegels zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. De tegels van Peronda zijn verkrijgbaar in de maten 45x45 of 60x60. Bent u benieuwd naar wat de tegels van Peronda u nog meer kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op en wij proberen u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.