Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Goedkope tegels Assen

Goedkope tegels voor in Assen koopt u bij Tegelcentrum Siddeburen

Bent u aan het verbouwen en wilt u goedkope tegels scoren? Aan een goede tegel hoeft niet altijd een duur prijskaartje te hangen. In onze showroom van 1000m2 hebben wij een uitgebreid assortiment goedkope tegels voor u. Kom gerust eens langs in Siddeburen, vanaf Assen is het ongeveer 30 minuten rijden. U kiest de tegels en wij brengen het gratis bij u thuis.

Voor welke ruimte bent u op zoek?

Waarom kiezen voor tegels?

  • Hygiëne
  • Geen stof
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Kras- en stootbestendig
  • Geschikt voor vloerverwarming

Gratis thuisbezorgd in Assen vanuit de 1000m2 showroom

In onze showroom hebben wij goedkope tegels in alle soorten, maten en kleuren. De showroom is ter vergelijking even groot als twee voetbalvelden van Achilles 1894 of ACV. Onze adviseurs staan voor u klaar wanneer u vragen heeft. Laat u ook informeren als u de tegels zelf gaat zetten. Zo bent u altijd zeker dat dit op een goede manier gebeurt. Welke tegel u ook kiest wij komen deze altijd gratis bij u thuis bezorgen. Meer lezen over onze bezorgservice? Klik hier.

Probeer eens een monster bij u thuis

Bent u niet helemaal zeker over hoe de tegels bij uw thuis staan, neem dan gerust een monstertegel mee. U kunt dan in alle rust een weloverwogen keuze maken. Een belletje is genoeg om de juiste aantallen door te geven. Wij laden de partij in en komen dit bij u langs brengen. Dat scheelt voor u weer een ritje richting Siddeburen.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Mosa, Sphinx, Casa Dolce, Casa Arcana en veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. Zo voeren wij bekende merken zoals Mosa en Sphinx. Maar u kunt bij de tegelhandel ook kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken zoals Casa Dolce en Casa Arcana. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram