Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Goedkope tegels Groningen

Goedkope tegels Groningen: ruim aanbod en gratis thuisbezorgd

Bent u op zoek naar nieuwe tegels? Bij Tegelcentrum Siddeburen, vlakbij Groningen vindt u tegels van alle soorten en maten. Het aanbod van Tegelcentrum Siddeburen is divers, van hoge kwaliteit en voor ieder budget aansprekend. In een showroom van 1000m² met meer dan 2000 tegelsoorten uitgestald vindt u gegarandeerd de tegel van uw keuze. Kom ideeën opdoen om uw huis aan te kleden of bezoek ons voor vrijblijvend advies.

Tegelmuur bij Tegelcentrum Siddeburen

Voor welke ruimte zoekt u een tegel?

Ja voor (goedkope) tegels

Tegels zijn naast functioneel ook een frisse verrijking van verschillende ruimtes. Van een lichte tegel in de badkamer, waardoor deze direct een stuk groter lijkt, tot een robuuste variant in de woonkamer voor een stoere uitstraling. Tegelcentrum Siddeburen heeft een groot en uitgebreid assortiment van goedkope tegels waarvan de kwaliteit gegarandeerd is.

Bezorgen en zetten

Heeft u de (voor u) perfecte tegel uitgekozen? Tegelcentrum Siddeburen bezorgt uw bestelling gratis bij u thuis. Met ons eigen vervoer zijn wij op het afgesproken tijdstip bij u thuis om de tegels veilig en netjes verpakt bij u af te geven. Besluit u zelf de tegels te zetten of laat u dit doen? Tegelcentrum Siddeburen kan met zowel het zetten als bij ondersteuning van dit karwei veel voor u betekenen. Wij staan altijd vrijblijvend voor u klaar.

Waarom u kiest voor Tegelcentrum Siddeburen:

  • Groot assortiment
  • Uitgebreide voorraad
  • Gratis bij u thuis gebracht
  • Netjes verpakt en zorgvuldig behandeld bij u thuisbezorgd
  • Gratis advies over alles wat met tegels of met tegelzetten te maken heeft
  • Veel mogelijkheden bij het zetten van de tegels
  • Staat klaar voor vrijblijvend advies

Tegels thuis uitproberen? Leen een monstertegel

Wilt u zeker weten of de gekozen tegel past bij uw huis en de uitstraling die u wenst? Neem dan eens een monstertegel van Tegelcentrum Siddeburen mee naar huis. Zo kunt u op uw gemak bekijken of de door u gekozen tegel past in de ruimte waar u deze voor ogen heeft.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram