Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Goedkope tegels Leeuwarden

Wandtegel of vloertegel, altijd een ruim assortiment

Bent u toe aan een nieuwe en sprekende laag tegels aan uw wand of vloer? Zoek niet verder en kom eens langs bij Tegelcentrum Siddeburen. Het aanbod van Tegelcentrum Siddeburen is divers, van hoge kwaliteit en door alle maten, soorten en kleuren voor ieder budget aansprekend. In een showroom van 1000m² met meer dan 2000 tegels uitgestald kan het niet anders dan voor ieder wat wils. Rij eens langs voor vrijblijvend advies en een dosis inspiratie.

Vrachtwagen en auto van tegelcentrum siddeburen

Voor welke ruimte zoekt u een tegel?

Goedkope tegels, ja graag!

Tegels zijn een frisse aanvulling aan verschillende ruimtes. Van een lichte tegel in de badkamer, waardoor deze direct een stuk groter lijkt, tot een robuuste variant in de woonkamer voor een stoere uitstaling. Daarnaast zijn tegels functioneel en een toevoeging aan de hygiëne. Anders dan bij tapijt bent u bij een fijne laag tegels op de vloer snel verlost van slingerende hondenharen en vuiltjes.

Bezorgd(heid) over het zetten

Heeft u een geschikte tegel uitgekozen waar u budget blij van wordt? Dan geen zorgen, want wij bezorgen gratis bij u thuis. Met ons eigen vervoer zijn wij op het afgesproken tijdstip bij u thuis om de tegels veilig en netjes verpakt bij u af te geven. Wilt u de tegels zelf zetten? Dan bieden wij graag ondersteuning bij deze klus, zowel voor tips of voor zetmaterialen kunt u bij ons terecht. Uiteraard zetten wij ook graag de tegels bij u. Vrijblijvend en geheel gratis staan wij altijd voor u klaar met advies.

Tegelcentrum Siddeburen, omdat:

  • 1000m² met 2000 tegels tentoongesteld
  • Gratis bij u thuisgebracht
  • Zorgvuldig behandeld met eigen vervoer
  • Over ieder tegelaspect vrijblijvend advies
  • Directe ondersteuning bij het zetten

Monster mee naar huis

Neem vooral eens een monstertegel mee naar huis. U wilt immers natuurlijk zeker weten of de gekozen tegel wel past bij uw huis en de gewenste uitstraling. Mocht het monster echt een monster zijn in uw huis, dan is terugbrengen of omruilen geen enkel probleem.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Mosa, Sphinx, Casa Dolce, Casa Arcana en veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. Zo voeren wij bekende merken zoals Mosa en Sphinx. Maar u kunt bij de tegelhandel ook kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken zoals Casa Dolce en Casa Arcana. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram