Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Tegels Eelde

Tegelcentrum in de buurt van Eelde

Tegelcentrum Siddeburen in de buurt van Eelde is de tegelspecialist van Groningen. Met een groot assortiment van meer dan 2000 tegels en 1000m2 aan showroom heeft dit tegelbedrijf altijd een grote voorraad aan tegels.

Uitgebreid advies

Tegelcentrum Siddeburen beschikt over veel informatie om u als klant goed te informeren. Samen met u kunnen de specialisten uw wensen in kaart brengen. Gezamenlijk kunt u op zoek gaan naar de tegel die perfect bij u past.

De voordelen van dit tegelcentrum

  • Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
  • Monsters gratis mee naar huis
  • Uitgebreid en vrijblijvend advies
  • Een ruim assortiment aan tegels
  • Showroom van 1000m2
  • Uiteenlopende service van tegels zetten tot vloerverwarming aanleggen
  • Extreem scherpe prijzen

Inspiratie op doen

Op de website kunt u zich bop alle verschillende wandtegels en vloertegels die dit bedrijf aanbied. Met een grote keuze aan vloertegels, wandtegels, design tegels en goedkope tegels heeft dit bedrijf voor elke klant de juiste tegel.

Tegelcentrum Siddeburen is slechts een half uur rijden vanaf Eelde. Kom eens kijken in de showroom om u volledig te laten inspireren.

De nieuwste trends

Tegelcentrum Siddeburen is constant bezig met het onderzoeken van de nieuwste trends. Zij bieden in het assortiment dan ook verschillende soorten design tegels aan. Tegels met een houtlook, vintage, beton of houdt u toch meer van een tegel dat gemaakt is van natuursteen? Tegelcentrum Siddeburen probeert haar assortiment aan te passen naar de wensen van de klant.

Diensten van Tegelcentrum Siddeburen

Naast het verkopen van tegels in de provincie Groningen biedt tegelcentrum Siddeburen verschillende diensten aan. De tegelspeciaalzaak dat gevestigd is nabij Eelde kan voor u vloerverwarming aanleggen, de tegels zetten (plaatsen) en natuurlijk het gratis bezorgen.

Nieuwsgierig geworden naar het assortiment? Of mogen wij u helpen met een juist advies?

Bekijk het hele assortiment op onze website of laat u in de showroom inspireren door één van onze specialisten.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram