Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Tegels Gieten

Tegelcentrum Siddeburen voor al uw tegels in Gieten

Wij hebben een ruim assortiment aan tegels met maar liefst 2000 verschillende soorten tegels en een gigantische showroom van 1000m² waar u uw ogen kunt uitkijken naar onze mooie tegels voor bij u thuis in Gieten.

Vloertegels en wandtegels

Wij hebben verschillende vloertegels en wandtegels in alle soorten en maten, voor elk budget en in verschillende stijlen. Onze wand- en vloertegels zijn geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer, badkamer en in het toilet. Wij hebben verschillende designtegels in het assortiment in verschillende stijlen, hierbij kunt u denken aan een unieke houtlook, de betonlook, vintagetegels, boerenplavuizen en bijzondere tegels. Tegelcentrum Siddeburen beschikt over verschillende merken, hierbij kunt u denken aan Mosa, Sphinx, Casa Dolce en Casa Arcana. Voor kwalitatief goedkope tegels bent u ook bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. Elke maand zijn er verschillende acties en aanbiedingen.

Wij verkopen niet alleen tegels maar leveren ook diensten

Als u graag tegels bij ons wilt kopen, maar er tegenop zit om de tegels zelf te plaatsen of niet weet hoe dit moet? Geen probleem wij geven u gratis vrijblijvend advies of zetten de tegels voor u. Wilt u in vloertegels genieten van extra comfort? Kijk dan eens bij onze vloerverwarming. Onze vakkundige installateurs zullen de vloerverwarming bij u installeren en deze wordt uiteraard gratis thuisbezorgd. Tegelcentrum Siddeburen beschikt over een grote tegelvoorraad. Als wij de tegels op voorraad hebben die u wilt dan worden deze gratis bij u thuis geleverd anders is er een levertijd van maximaal 3 weken.

Tegelinspiratie

Wij hebben een grote tegelpassie en willen ervoor zorgen dat u de juiste tegels vindt. U bent welkom in onze showroom en kunt daar een heleboel tegelinspiratie op doen en kijken naar de nieuwste trends. Heeft u de geschikte tegel voor bij uw thuis gevonden? Wij geven u een gratis proefmonster.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram