Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Tegels Groningen

Tegelmuur bij Tegelcentrum Siddeburen

De mooiste tegels in Groningen vindt u in Siddeburen, centraal gelegen tussen Winsum, Uithuizen, Delfzijl, Veendam, Stadskanaal, Hoogezand en stad Groningen. Tegelcentrum Siddeburen is de tegelhandel in Groningen en bedient de grote cirkel van Oost-Groningen. De tegelhandel heeft een showroom met een bijzonder ruim assortiment van zowel wandtegels als vloertegels en van een goedkope tegel tot aan exclusieve design tegels.

Voordelen van Tegelcentrum Siddeburen

Meer dan 2000 tegels

Een showroom waar alles voor u is uitgestald en op voorbeeldmuren wordt gepresenteerd. We hebben meer dan 2000 verschillende tegels, waardoor er voor een ieder de juiste tegel tussen zit. Eenmaal een keuze gemaakt, dan kunt u ze direct meenemen of u laat de tegels in Groningen thuisbezorgen.

Weet u niet zeker of de vloertegel of wandtegel past in het interieur of wilt u ze zien met de juiste lichtinval? U kunt gratis een tegelmonster mee krijgen, zo weet u precies hoe de tegel in uw ruimte tot zijn recht komt.

Tegel voor elke ruimte

Wij hebben tegels die geschikt zijn voor de woonkamer, keuken, badkamer, hal en toilet. Voor elke ruimte hebben wij een ruime keuze, waardoor uw tegels de gewenste uitstraling overbrengt aan de ruimte. In de showroom helpen we u graag met al uw vragen. We helpen, als u dat wilt, met het uitzoeken van de tegels op basis van de ruimte, de afmetingen, de kleur, de merken en sfeer die vloertegel en wandtegel uitstraalt. Ook kunt online alvast inspiratie op doen. Door ons grote tegelassortiment en goede service zijn wij dé tegelhandel in Groningen. Tegels in Groningen nodig? Dan komt u dus naar Siddeburen. U kunt zich via de website alvast oriënteren, wegens de hoge omloopsnelheid raden wij aan om langs te komen in onze showroom. Hier vindt u het meeste actuele tegels in Groningen.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram