Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Tegels Hoogezand

Tegelcentrum Siddeburen de specialist in de omgeving van Hoogezand

Het ruime assortiment van Tegelcentrum Siddeburen heeft voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar een tegelhandel in de buurt van Hoogezand? Dan bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. Het inspelen op nieuwe trends en de gratis bezorging maakt het voor iedere consument aantrekkelijk om bij dit tegelcentrum iets te bestellen. Met ruim 1000m2 aan showroom heeft u alle tijd om de tegels een rustig te bekijken.

Een groot assortiment tegels nabij Hoogezand

Deze tegelhandel in de buurt van Hoogezand heeft verschillende soorten tegels. Het assortiment is opgesplitst in: vloertegels, wandtegels, design tegels en actie tegels. Op zoek naar vloertegels voor bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, badkamer of toilet? Tegelcentrum Siddeburen bezorgt gratis de tegels in Hoogezand. Voor alle klanten in Hoogezand geldt: gratis thuis bezorgd.

Tegelcentrum Siddeburen voert een assortiment met bekende merken zoals Mosa En Sphinx. Maar ook de Spaanse en Italiaanse topmerken zijn niet weg te denken uit het assortiment. De merken Casa Dolce en Casa Aracana vallen bij veel van onze klanten goed in de smaak.

Advies op maat

Vakkundig advies door één van onze specialisten. Het team, dat bestaat uit: Martin, Peter, Ronald en Ronnie geven u graag een juist advies wat betreft tegels. Ook kunnen deze heren u meer vertellen over de diensten wat Tegelcentrum Siddeburen u kan leveren. Op zoek naar advies in de buurt van Hoogezand? U kunt langskomen in Siddeburen maar natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch te woord.

Inspiratie op doen voor tegels in de buurt van Hoogezand

U wilt graag mooie tegels in uw woning of bedrijfspand maar u heeft eigenlijk wat inspiratie nodig. Kom dan gerust eens langs in Siddeburen. U bent gemiddeld 18 minuten onderweg van Hoogezand naar Siddeburen.

Diensten van Tegelcentrum Siddeburen

Naast het verkopen van tegels in de provincie Groningen biedt tegelcentrum Siddeburen verschillende diensten aan. De tegelspeciaalzaak dat gevestigd is nabij Hoogezand kan voor u vloerverwarming aanleggen, de tegels zetten (plaatsen) en natuurlijk het gratis bezorgen.

Nieuwsgierig geworden naar het assortiment? Of mogen wij u helpen met een juist advies?

Bekijk het hele assortiment op onze website of laat u in de showroom inspireren door één van onze specialisten.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram