Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Tegels Roden

De tegelhandel in de buurt van Roden

Tegelcentrum Siddeburen is de vakspecialist op het gebied van tegels. Met meer dan 2000 verschillende tegels en 1000m2 aan showroom is er voor een ieder wat wils. De tegelzaak biedt de mogelijkheid om de tegels gratis te laten bezorgen in Roden. Het bedrijf heeft een grote collectie aan vloertegels, maar ook voor wandtegels bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. Het tegelcentrum speelt in op de nieuwste trends door design tegels in het assortiment op te nemen. Bent u meer op zoek naar een goedkope tegel? Dan heeft Tegelcentrum Siddeburen verschillende aanbiedingen lopen onder de noemer actie tegels.

Laat u adviseren door specialisten

Tegelcentrum Siddeburen heeft specialisten in dienst die u alles kunnen vertellen over het grote aanbod van tegels. Zij kunnen samen met u uw wensen in kaart brengen om voor u de perfecte tegel uit te kiezen. Houdt u bijvoorbeeld van een keramische tegel of valt uw smaak meer voor een natuur tegel? Op zoek naar een tegel dat krasbestendig is of houdt u meer van een robuuste uitstraling? De specialisten van deze tegelzaak in de buurt van Roden helpen u graag verder.

Inspiratie op doen

Op de website van Tegelcentrum Siddeburen kan u veel inspiratie op doen. Bent u op zoek naar een wandtegel dat goed past bij u badkamer of toch liever iets voor in de keuken? Bekijk ook eens de verschillende soorten vloertegels voor in de toiletruimte of woonkamer.
Gratis monster mee naar huis

Om uw keuze te bevestigen biedt Tegelcentrum Siddeburen (dat gevestigd is in de buurt van Roden) de mogelijkheid om een paar tegels gratis mee naar huis te nemen. Op deze manier kunt u kijken of de tegels bijvoorbeeld goed passen bij uw interieur.

Wij bieden u graag net iets meer

Tegelcentrum Siddeburen biedt u verschillende diensten aan. Zo kunnen zij u helpen met het zetten/plaatsen van de tegels, maar ook het aanleggen van een vloerverwarming is voor deze tegelzaak geen probleem. De tegels worden altijd (indien de tegels op voorraad zijn) binnen 48 uur bezorgd.

Wij wensen u veel plezier met het oriënteren op de website en heten u van harte welkom in de showroom.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram