Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Tegels Roodeschool

Tegelcentrum Siddeburen is de tegelspecialist in de buurt van Roodeschool

Met een ruim assortiment van meer dan 2000 tegels is Tegelcentrum Siddeburen de tegelspeciaalzaak in de buurt van Roodeschool. Het bedrijf heeft daarnaast een showroom van 1000m2. In de showroom vindt u tegels die zorgvuldig zijn uitgekozen op basis van de nieuwste trends. De bezorging van de tegels is gratis binnen Noord-Nederland.

Waarom kiest u voor Tegelcentrum Siddeburen?

Altijd een tegel dat bij u past

Deze tegelhandel in de buurt van Roodeschool heeft verschillende soorten tegels. Van vloer tot en met wandtegels, design tegels en prijsknallers Tegelcentrum Siddeburen heeft het allemaal. De vloer- en wandtegels kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. U kunt de tegels plaatsen in uw woonkamer, badkamer, toilet of keuken.

Het assortiment bevat tegels van echte topmerken. Zo vindt u tegels van bijvoorbeeld: Mosa, Sphinx, maar ook de Italiaanse en Spaanse merken Casa Dolce en Casa Arcana.

Laat u inspireren

Op zoek naar wat meer inspiratie voor in uw woning? Daar helpen wij graag bij. Op onze website is een speciale pagina hiervoor ingericht. Neem ook rustig de tijd om alle producten eens bij langs te lopen. Bent u advies nodig? Bel dan met een van onze collega’s 0598 - 43 03 13.

Diensten van Tegelcentrum Siddeburen

Naast het verkopen van tegels in de provincie Groningen biedt tegelcentrum Siddeburen verschillende diensten aan. De tegelspeciaalzaak dat gevestigd is nabij Hoogezand kan voor u vloerverwarming aanleggen, de tegels zetten (plaatsen) en natuurlijk het gratis bezorgen.

Nieuwsgierig geworden naar het assortiment? Of mogen wij u helpen met een juist advies?

Bekijk het hele assortiment op onze website of laat u in de showroom inspireren door één van onze specialisten.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram