Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Tegels Vries

De tegelhandel in de buurt van Vries

Deze tegelzaak met meer dan 2000 verschillende tegels en een showroom van 1000m² is de specialist van Groningen. Tegelcentrum Siddeburen is slechts een half uur rijden vanaf Vries. Het bedrijf bezorgt de tegels gratis bij u thuis.

Een groot assortiment

Het ruime assortiment met tegels is opgedeeld in vloertegelswandtegelsdesign tegels en goedkope tegels met zo nu en dan een leuke aanbieding. De vloer- en wandtegels kunt u gebruiken in uw woonkamer, keuken, badkamer en toilet. Houdt u van een leuk design? Dan kunt u wellicht een goede keuze maken tussen de design tegels. Met veel verschillende looks is er voor een ieder wat wils. Van houtlook tot betonlook het bedrijf heeft een enorme keuze.

Tegel inspiratie op doen nabij Vries

U wilt een tegel dat goed past bij uw woning. De vloertegels steken goed af bij uw interieur en de badkamertegels geven uw badkamer weer een compleet nieuwe look. Op deze site van Tegelcentrum Siddeburen is een pagina aangemaakt om inspiratie op te kunnen doen. Voor elk gedeelte van uw woning kunnen wij u inspireren met leuke ideeën.

Een advies waar u wat aan heeft

Tegelcentrum Siddeburen heeft verschillende specialisten in dienst die u goed kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Met veel vakkennis weten zij welk merk of soort tegel goed past bij u en uw woning. Bent u op zoek naar een robuuste tegel die krasbestendig is? Of houdt u wellicht meer van natuursteen? Vertel al uw wensen aan deze specialisten en zij helpen u graag verder.

Wij gaan verder dan tegels verkopen

Met een uitgebreide service gaat Tegelcentrum Siddeburen verder dan alleen tegels verkopen. Het bedrijf biedt verschillende diensten aan zoals bijvoorbeeld: de tegels zetten (plaatsen), uw vloerverwarming aanleggen, maar ook de gratis bezorging binnen Noord-Nederland behoort tot de klantvriendelijke service van Tegelcentrum Siddeburen.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram