Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Tegels Winsum

Met het grote assortiment van Tegelcentrum Siddeburen bestaande uit 2000 tegels en een grote showroom van 1000 m2 zit er altijd wel een tegel voor u tussen. Unieke designtegels, kwalitatief goedkope tegels in verschillende vormen, stijlen en formaten. Tegelcentrum Siddeburen doet aan een snelle tegellevering voor u in Winsum.

Tegels voor in de vloer en wand

Wij zijn een gespecialiseerd tegelcentrum met vloer- en wandtegels voor bij u in de keuken, woonkamer, badkamer en in het toilet. Wij hebben verschillende designtegels in het assortiment hierbij kunt u denken aan boerenplavuizen, de betonlook, de houtlook, vintage en bijzondere tegels. Met ons grote tegelaanbod hebben wij ook verschillende Europese topmerktegels zoals Mosa, Sphinx, Casa Dolce en Casa Arcana. Als u opzoek bent naar kwalitatief goedkope tegels kunt u hier kijken en natuurlijk bij onze acties. Kortom Tegelcentrum Siddeburen is van alle markten thuis op het tegelgebied.

Tegelpassie

Wij hebben een grote tegelpassie en willen u dan ook zo goed mogelijk helpen de beste tegels te vinden die bij u passen. Wij zijn op de hoogte van de laatste woontrends. U zult u ogen uitkijken in onze schitterende showroom. Behalve een boel tegels kunt u natuurlijk ook inspiratie opdoen voor bij uw thuis.

Tegeldiensten

Behalve de verkoop van tegels biedt Tegelcentrum Siddeburen verschillende diensten aan. U krijgt bij gekochte tegels een gratis tegellevering. Mocht de tegel niet op voorraad zijn, krijgt u deze tegels binnen 3 weken thuis geleverd. Als u uw tegels wilt zetten dan geven wij u hier gratis en vrijblijvend advies over. Besteed u het liever uit aan ons? Geen probleem wij zetten ook tegels.

Als u voor extra vloertegel comfort gaat denk dan eens aan onze vloerverwarming. Onze specialistische medewerkers zullen de vloerverwarming bij u installeren.

 Voor elk budget een passende tegel

 Gratis bezorging binnen Noord-Nederland

 Groot assortiment

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram