Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Tegels Zuidlaren

Voor Zuidlaren is Tegelcentrum Siddeburen het juiste adres

Woonachtig in Zuidlaren en toe aan nieuwe tegels? Tegelcentrum Siddeburen heeft een groots assortiment met meer dan 2000 tegels in verschillende maten en stijlen. U bent van harte welkom om uw ogen uit te kijken in onze schitterende showroom van maar liefst 1000 m² groot.

Tegels voor op de vloer en wand

Met ons grote assortiment beschikken wij over tegels in verschillende formaten en in veel verschillende stijlen. Wij hebben vloer- en wandtegels voor in de keuken, woonkamer, badkamer en het toilet. Voor designtegels hebben wij verschillende stijlen zoals, de houtlook, boerenplavuizen, de natuurlook, de vintagelook en bijzondere tegels.

Topmerken zijn aanwezig in het assortiment van Tegelcentrum Siddeburen hierbij kunt u denken aan Mosa en Sphinx. Ook hebben wij Spaanse en Italiaanse topmerken in ons assortiment zoals Casa Dolce en Casa Arcana. Wilt u liever kwalitatief goedkope tegels? Kijk dan bij onze acties.

Inspiratie & tips

Ons vakkundige personeel heeft een echte tegelpassie en wij zullen u zo goed mogelijke helpen om de geschikte tegels te vinden. Voor tegelinspiratie kunt u hier kijken. Wij zijn op de hoogte van alle laatste trends en willen u hier graag over informeren dus kom gezellig langs in de tegelshowroom.

Als u de geschikte tegels heeft gevonden en u wilt nog graag even thuis kijken of de tegels goed bij u in huis passen dan krijgt u gratis van ons een proefmonster mee.

Diensten

Wij willen dat u zeer tevreden over ons bent daarom leveren wij verschillende diensten. Alle tegelbestellingen worden gratis en binnen 48 uur thuisbezorgd als de tegels op tegelvoorraad zijn. Heeft u tegels bij ons besteld en wilt u tegelzetten. Wij geven u gratis en vrijblijvend advies over tegels zetten. Het is ook mogelijk dat ons personeel bij u thuis de tegels zet.

Voor extra vloertegelcomfort kunt u kiezen voor vloerverwarming deze wordt door ons deskundige personeel bij u geïnstalleerd en gratis thuisbezorgd.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram