Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Vloertegels Assen

Alle vloertegels gratis thuisbezorgd in Assen

De mooiste vloertegels voor in Assen vindt u bij Tegelcentrum Siddeburen daarnaast zijn er veel redenen te bedenken waarom u zou kiezen voor een tegelvloer. Vloertegels zijn bijvoorbeeld kras- en stootbestendig en gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast zijn tegels zeer geschikt voor vloerverwarming, wat erg aangenaam is voor koude en natte dagen zoal wij die in Nederland kennen.

Waarom kiezen voor een tegelvloer?

Vloertegels zijn gemakkelijk in gebruik . Tijdens het bakproces worden de poriën van de tegels dicht gebrand, waardoor ze ondoordringbaar zijn voor vuil. Voor het schoonmaken heeft u vaak enkel een dweil nodig. Vloertegels zijn kras- en stootbestendig en zeer geschikt voor vloerverwarming. Hierdoor zijn tegelvloeren de meest duurzame vloeren die er te koop zijn.

Grote showroom en gratis bezorging in de regio Assen

In onze showroom van 1000m2 vindt u meer dan 2000 vloertegels in alle soorten, maten en kleuren. Onze showroom is ter vergelijking even groot als twee voetbalvelden van Achilles 1894 of ACV in Assen. Laat u vrijblijvend informeren over de toepassingsmogelijkheden van bijvoorbeeld mozaïek tegels, houtlook tegels of natuursteen tegels. Hoeveel en welke tegel u ook uitkiest wij komen ze gratis bij u thuis brengen.

Onze diensten

Probeer gerust eens een monstertegels

Een vloer uitkiezen is vaak een lastige keuze omdat het voor een langere tijd mee moet gaan en het bepalend is voor uw interieur. Bij ons heeft u de mogelijkheid om een aantal monstertegels mee naar huis te nemen. Zo kunt u rustig kijken of het bij uw huis past. Heeft u een keuze gemaakt? Dan geven onze adviseurs u onder het genot van een kop koffie een passend advies en een vrijblijvende aanbieding.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram