Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Vloertegels Groningen

Vloertegels Groningen, gewoon bij Tegelcentrum Siddeburen

Bent u op zoek naar verschillende en exclusieve vloertegels in Groningen? Voor alle maten, kleuren en soorten bent u welkom bij ons tegelcentrum in het mooie Siddeburen. Het aanbod van Tegelcentrum Siddeburen is divers en van hoge kwaliteit. In een showroom van 1000m² met meer dan 2000 tegels om te bekijken kan het niet anders dan voor ieder wat wils. Kom ideeën opdoen om uw huis op te sieren of kom langs voor geheel vrijblijvend advies.

Hal met tegels

Voor welke vloer zoekt u een tegel?

Waarom een tegelvloer?

Er zijn veel reden om te kiezen voor een tegelvloer. Niet alleen zijn vloertegels functioneel, goede vloertegels gaan jarenlang mee zonder te slijten en geven een elegante look aan de ruimte. Met een antislip laag garanderen ze tevens de veiligheid in de keuken of de natte vloer in de badkamer.

Veilig bezorgen en netjes gezet

Heeft u een mooie vloertegel uitgezocht, breek uw hoofd dan niet over het thuiskrijgen van de tegels. Wij rijden door heel Groningen en daarbuiten om de veiligheid van uw aankoop te garanderen. Besluit u zelf de tegels te zetten of toch hulp nodig te hebben bij deze klus? Tegelcentrum Siddeburen kan met zowel het zetten van de tegels en als ondersteuning van deze klus een hoop voor u betekenen. Geheel vrijblijvend staan wij altijd voor u klaar.

Als u kiest voor Tegelcentrum Siddeburen krijgt u:

  • Een ruim assortiment
  • Indrukwekkende voorraad
  • Voor elk budget een passende tegel
  • Gratis bezorging voor iedere tegel
  • Netjes verpakt en zorgvuldig behandeld bij u thuisgebracht
  • Gratis advies over ieder tegelaspect
  • Zowel laten zetten van tegels als ondersteuning bij zelf zetten
  • Altijd vrijblijvend advies mogelijk
  • Meerdere manieren van contact, maar altijd gratis

Probeer een monstertegel bij u thuis

Heeft u een tegel uitgekozen maar weet u niet zeker of deze bij de uitstraling van uw huis past? Bij Tegelcentrum Siddeburen kunt u gratis een monstertegel meenemen van de uitgekozen tegel. Zo kunt u thuis eens rustig bekijken of de tegel inderdaad past bij de inrichting en lichtinval van uw huis.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram