Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Vloertegels kopen in Drachten?

Alle vloertegels gratis in Drachten bezorgd

Op slechts 30 minuten rijden vanaf Drachten vind u Tegelcentrum Siddeburen met een uitgebreid assortiment vloertegels. Een tegelvloer is hygiënisch en kras- en stootbestendig. Het is een ideale vloer voor een huishouden waarin geleefd en gespeeld wordt. Daarnaast is het gemakkelijk schoon te houden en heeft u de mogelijkheid voor vloerverwarming.

Waarom kiezen voor tegels?

  • Hygiëne ideaal voor mensen met allergieën
  • Tegels nemen geen stof op
  • Het onderhoud is gemakkelijk
  • Kras- en stootbestendig
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Ruime keuze aan design van vierkant tot rond, van natuurlijk tot knal kleuren en van glad tot ruw

Voor welke ruimte zoekt u een tegelvloer?

1000m2 showroom, gratis bezorging: fiele frij om te besykjen

In onze 1000m2 showroom vind u ongetwijfeld een tegel naar uw smaak. Heeft u een tegel gevonden? Dan brengen wij deze gratis bij u thuis in de regio Drachten. Wilt u nog even nadenken over welke tegel u gaat kiezen? Neem dan vrijblijvend een monstertegel mee dan kunt u thuis op u gemak een keuze maken. Een belletje is vervolgens genoeg om de tegels te bestellen en te laten bezorgen. Dit scheelt u weer een ritje van Drachten naar Siddeburen. U kunt hier natuurlijk ook alvast inspiratie op doen voor uw vloer, toilet, keuken of badkamer.

Laat ook direct vloerverwarming installeren

Vloerverarming is niet alleen lekker warm aan uw voeten maar is ook energiezuiniger doordat het de warmte verspreid in uw huis. Met een veel lagere tempratuur kan vloerverwarming ervoor zorgen dat het warm is in huis. Dit zorgt voor een beter energielabel en verhoogt de waarde van uw huis. Lees hier meer over vloerverwarming.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram