Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Wandtegels Drachten

Wandtegels voor in Drachten koopt u bij Tegelcentrum Siddeburen

Of u nu op zoek bent naar witte wandtegels voor in de badkamer tot aan design wandtegels voor in uw woonkamer, Tegelcentrum Siddeburen heeft het. Op slechts 30 minuten rijden vanaf Drachten vind u onze showroom van 1000m2 met meer dan 2000 tegels. Ter vergelijking dat zijn twee voetbalvelden van V.V. Drachten vol met tegels.

Tegeltje, tegeltje voor aan welke muur?

Rode badkamer met vintage tegels

Vele A-merken zoals Cristacer, Paul en Keros en verschillende designs

Er is natuurlijk veel meer mogelijk dan een witte, grijze of zwarte muurtegel. Een aantal van onze grote merken hebben uniek en vernieuwend concept. Voor het creëren van tegelwanden met authenticiteit zit u dus goed. Door te spelen met verschillende vormen en kleuren krijgt de muur een unieke uitstraling met veel gelaagdheid. Laat u gerust inspireren op onze inspiratie pagina. Klik hier voor inspiratie.

Laat u muurtegels gratis thuisbezorgen of probeer een monstertegel

Heeft u een de muurtegels gevonden waar u naar zocht? Dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis in de regio Drachten. Twijfelt u tussen een aantal keuzes? Neem dan vrijblijvend een monstertegel mee naar huis. Zo kunt u thuis passen, meten en kijken wat het beste bij uw huis past.

Tegels laten zetten of het liever zelf doen?

Laten thuis bezorgen en daarna direct laten zetten? Klinkt dat niet als een perfect plan? Onze tegelzetters staat altijd voor u klaar, ook voor het geven van een advies wanneer u de tegels zelf gaat zetten. De kosten van het zetten zijn afhankelijk van de locatie en verschillende factoren. Mochten wij iets voor u kunnen betekenen dan maken wij altijd een vrijblijvende offerte voor u aan.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram