Logo Tegelcentrum Siddeburen
Wenslijst
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Contact
Route
FAQ
Zoeken
Wenslijst
Logo Tegelcentrum Siddeburen
0
0,00 0 artikelen

Geen producten op de offerte.

Offerte
Menu

Wandtegels Groningen

Groot assortiment wandtegels in Groningen bij Tegelcentrum Siddeburen

Bent u op zoek naar wandtegels in Groningen? Voor alle maten, soorten en kleuren bent u van harte welkom bij het Tegelcentrum Siddeburen in het mooie Noord-Groningen. Of u nu wandtegels zoekt voor uw net aangekochte nieuwbouwhuis of zat bent van zwarte strepen op de wit gestuukte muur, bij Tegelcentrum Siddeburen is er met meer dan 2000 tegels altijd een tegel die bij u past. Kom ideeën opdoen in onze 1000m² of schiet ons aan voor geheel vrijblijvend advies.

Franse stijl badkamer

Voor welke wand zoekt u een tegel?

Waarom een wandtegel aan de muur?

Waar een vloertegel vaak een beetje stroef is en een kleur heeft die niet snel vuiltjes toont, is de wandtegel precies het tegenovergestelde. Een wandtegel is meestal glad, zodat deze het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. Doorgaans kiezen mensen voor een lichte kleur aan de muur om de ruimte een frisse en heldere uitstraling te geven. Daarnaast doet de juiste wandtegel de ruimte groter en ruimer lijken. Ben u van plan om een wandtegel in de woonkamer te zetten? Dan kan een robuuste en donkere wandtegel een interessante toevoeging zijn.

Gratis bezorgd en voor u gezet

Heeft u besloten welke wandtegel aan de muur komt? Dan brengen wij de tegel bij u thuis. Wij doen dit gratis en met eigen vervoer, waardoor wij altijd aanwezig zullen zijn op het afgesproken tijdstip. Wilt u de tegels zelf zetten? Dan kunt u bij ons altijd terecht voor advies of ondersteuning van deze klus. Ook is het mogelijk dat wij de tegels voor u zetten. Geheel vrijblijvend staan wij altijd voor uw klaar.

Tegelcentrum Siddeburen, omdat:

• Een ruim uitgestald assortiment
• Een tegel voor elk budget
• Gratis bij u thuisgebracht
• Zorgvuldig verpakt en netjes behandeld
• Gratis advies
• Laten zetten of ondersteuning mogelijk
• Advies altijd vrijblijvend

Zeker weten (g)een monster aan de muur

Heeft u een tegel uitgekozen maar weet u niet zeker of het aan de wand zal staan? Bij Tegelcentrum Siddeburen is het mogelijk om een gratis monstertegel mee naar huis te nemen. Zo kunt u de gekozen tegel nog eens rustig thuis bekijken en ontdekken of deze inderdaad past bij uw inrichting en lichtinval.

Onze klanten aan het woord

Tegelcentrum Siddeburen: staat altijd voor u klaar met het beste tegeladvies!

Grote kans wanneer u druk op zoek bent naar een geschikte wand- of vloertegel voor in uw woning dat er wat onduidelijkheden zijn en benieuwd bent naar wat er allemaal mogelijk is. Wij van Tegelcentrum Siddeburen bieden u altijd het beste advies op maat en geven antwoord op iedere vraag die bij u speelt! Van advies rondom het zetten van tegels tot aan het regelen van vloerverwarming in uw gewenste ruimte. Ons deskundig personeel helpt u maar al te graag. Wij geven u vrijblijvend advies en brengen u in contact met een specialist!
Tegels in kantoor
Voor elk budget een passende tegel
Gratis bezorging binnen Noord-Nederland
Groot assortiment & de nieuwste trends
Eigen showroom van 1000m2
Bekijk alle tegels

Tegel merken: Cristacer, Flaminia, Saime en nog veel meer

Het programma wandtegels en vloertegels is bij Tegelcentrum Siddeburen goed uitgebalanceerd. U kunt bij onze tegelhandel kiezen uit verschillende Spaanse en Italiaanse topmerken, zoals Cristacer, Flaminia, Saime, Porcelanosa en Undefasa. Bekijk alle merken hier.

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram