Porcelanosa is een begrip in de wereldwijde tegelmarkt. De tegels van Porcelanosa zijn van hoge kwaliteit en innoverend. De prachtige kleine details, grote weerstand en zorgvuldige afwerking onderscheidt deze keramische tegels.

6 artikelen  

Verwijder alle


Koop uw Porcelanosa tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

De tegels van Porcelanosa zijn voor elk project geschikt. Het discrete ontwerp en de zachte textuur zorgt ervoor dat de tegels niet voor contrasten of verschillen tussen ruimten zorgt.

Dankzij de hoge weerstand zijn de tegels goed beschermd tegen natuurlijke en chemische middelen, maar ook tegen krassen, stoten of slijtage. Zo weet je zeker dat je levenslang kunt genieten van deze prachtige tegels.

Porcelanosa tegels: Een eigen karakter

Door de combinatie van klassiek ontwerp met de nieuwste technologie bent u verzekerd van een tijdloos en toekomstbestendig product. Bij het ontwerpen is de natuur de grootste inspiratiebron. Hierdoor zorgen de tegels voor meer volume en licht in de ruimte. Of u de tegels nou in de badkamer, slaap- of woonkamer plaatst, u bent verzekerd van een prachtige ruimte.

Tegelcentrum Siddeburen heeft voor elke ruimte de perfecte tegel

Tegelcentrum Siddeburen is een officiële dealer van Porcelanosa tegels. Door altijd de nieuwste collecties in het assortiment te hebben met de meest trendy designs kunt u altijd inspiratie bij ons opdoen voor uw keuken, toilet of badkamer. Naast tegels van Porcelanosa hebben we nog veel meer tegels van verschillende topmerken in ons uitgebreide assortiment. U kunt deze online bekijken met gedetailleerde foto’s en omschrijvingen. Maar als de tegels liever eerst even in het echt wil bewonderen is dat ook geen probleem. In onze showroom in Siddeburen hebben we 1000m2 aan prachtige tegels. Komt u er zelf niet zo goed uit en weet u niet waar u moet beginnen? Onze collega’s voorzien u daar graag van passend advies. Bekijk onze contactpagina voor de contactgegevens zoals ons adres en telefoonnummer.

Porcelanosa tegels online bestellen

Ons hele assortiment is online te bekijken en te bestellen in onze webshop. U kunt filteren op merk, kleur, afmeting en nog veel meer. Als u vragen heeft kunt u kijken bij onze FAQ (Frequently Asked Questions).

Staat uw vraag er niet tussen? Schroom dan niet om ons een bericht te sturen via de contactpagina, te bellen of langs te komen in de showroom.