Retro is terug van weggeweest! Bij tegelcentrum Siddeburen vindt u een ruim assortiment aan retro vloer- en wandtegels. Het assortiment bevat diverse tegels met een retro look, of een ontwerp geïnspireerd of een oud ontwerp. Zoekt u retro tegels voor in de badkamer, keuken of een andere ruimte? Bekijk dan het assortiment!

15 artikelen  

Verwijder alle


Haal sfeer in huis met retro tegels

Het is niet voor niets dat retro tegels weer hip zijn, de oude ontwerpen hebben simpelweg klasse. Het retro element is goed te combineren met hedendaagse interieurstijlen. Ons assortiment retro vloer- en wandtegels bestaat uit de mooiste retro tegels met tijdloze kleuren en mooie patronen. Zo vindt u bij ons moderne retro tegels, maar ook klassieke retro tegels Hierdoor kun u lekker combineren met de rest van uw interieur. Dus haal een tijdloze sfeer in huis met retro tegels van Tegelcentrum Siddeburen!

Retro tegels van topmerken

Wij van Tegelcentrum Siddeburen danken ons grote assortiment unieke tegels aan duurzame relaties met leveranciers en producenten uit alle windstreken. Bij ons vindt u dan ook enkel retro tegels van topmerken zoals MC Tiles, Palladiana ofTradicio. De retro vloer- en wandtegels voor in de keuken, badkamer of andere ruimtes in het assortiment van Tegelcentrum Siddeburen zijn veelal uniek en worden gekenmerkt door de hoge kwaliteit en de fantastische uitstraling. Door ons ruime assortiment is er voor ieder budget een geschikte tegel te vinden. Bekijk het assortiment hierboven!

Retro tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Is uw keuze gevallen op één van de prachtige retro tegels in ons assortiment? Dan kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Wilt u toch wat meer informatie? Dan bent u van harte welkom in onze ruime showroom in Siddeburen. Is dit voor u iets te ver reizen? Dan kunt u ook altijd bellen voor meer informatie. Klik hier om contact op te nemen. Profiteer nu van gratis bezorging in Noord-Nederland!