Bent u opzoek naar unieke tegels voor in de badkamer, keuken of het toilet? Bekijk dan het assortiment Rugosa tegels van Tegelcentrum Siddeburen hieronder. De tegels van Rugosa zijn geschikt voor verschillende ruimtes en hebben een klassieke look. Bekijk nu de mogelijkheden!

1 artikelen  

Verwijder alle


Tegels

In bijna iedere woning vindt u tegels. Of dit nou in de douche, badkamer, toilet, keuken, bijkeuken, hal of juist in de woonkamer is, u kunt niet om tegels heen. Tegels zijn verkrijgbaar als wandtegels en als vloertegels, waardoor deze in vrijwel iedere ruimte kunnen worden geplaatst. Tegels hebben allerlei voordelen ten opzichte van andere vloeren of wandbedekking, zoals de slijtvaste eigenschappen. Daarnaast zijn tegels zeer eenvoudig schoon te houden en te reinigen door de harde oppervlakte. Vuil is dan ook makkelijk op te ruimen en vloeibare substanties krijgen geen mogelijkheid om in de tegels te trekken. Daarom lenen tegels zich ook erg goed voor vochtige ruimtes als de badkamer.

Rugosa tegels kopen bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen koopt u de Rugosa tegelset ivory/marfil/crema al voor € 49,50 per m². Deze tegels hebben een omvang van 10 centimeter bij 10 centimeter. Het betreffen dus kleine tegels, wat ze perfect maakt voor in de badkamer, het toilet of in de keuken. U kunt kiezen uit de kleurtinten ivoor en crème. Alle bestellingen in Noord-Nederland worden gratis bij u thuisbezorgd!

Bekijk alle Rugosa tegels in de showroom

Weet u al precies welke Rugosa tegels u wilt hebben? Dan scheelt dat weer een tripje naar de showroom. Als u het nog niet helemaal zeker weet bent u van harte welkom in onze ruime showroom van 1000m² in Siddeburen. Hier kunt u in alle rust de mogelijkheden bekijken. Wanneer u vragen heeft staan onze medewerkers klaar om deze te beantwoorden. U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze FAQ-pagina om te kijken of u het antwoord daar kunt vinden.