Tegels Annen


Voor mooie keukentegels, woonkamertegels, badkamertegels en toilettegels bent u vanuit Annen bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. Met een groots assortiment bestaande uit meer dan 200 tegels en een schitterende showroom van maar liefst 1000m² zult u uw ogen bij ons uitkijken.


Behalve vloertegels en wandtegels voor in de keuken, woonkamer, badkamer en het toilet verleent Tegelcentrum Siddeburen ook nog eens diensten. Wij kunnen tegels voor u zetten of u hier gratis tips over geven. Tegelcentrum Siddeburen heeft de mogelijkheid om u vloerverwarming te geven in uw vloertegels en Tegelcentrum Siddeburen verleent in Noord Nederland gratis tegellevering. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de tegels zo snel mogelijk en goed verpakt bij u terecht komen.


Groots assortiment met vele soorten tegels en topmerken

Wij bieden u in Annen tegels in verschillende maten en verschillende soorten. Of u nu van Vintage houdt, gek bent op betontegels, fan bent van de houtlook of meer houdt van bijzondere tegels, wij hebben het in ons assortiment. Wij beschikken over een aantal topmerkentegels zoals Mosa en Sphinx. Zelfs uit Spanje en Italië hebben wij topmerken zoals Casa Dolce en Casa Arcana. Bij ons krijgt u altijd gratis en vrijblijvend advies.


Als u de geschikte tegel voor bij u in huis heeft gevonden dan krijgt u altijd van ons een proefmonster mee naar huis, dan kunt u altijd thuis nog een keer de mooie door u uitgezochte tegel bekijken. Heeft u een tegel in onze showroom uitgezocht dan krijgt u deze gelijk mee naar huis, heeft u een tegel online uitgezocht dan krijgt u het proefmonster gratis thuisbezorgd in Annen. Als u eerst liever inspiratie wilt opdoen kunt u gerust even kijken op onze website en u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.