​Goedkope tegels voor in Assen kopen?


Goedkope tegels koopt u bij Tegelcentrum Siddeburen

Bent u aan het verbouwen en wilt u goedkope tegels scoren? Aan een goede tegel hoeft niet altijd een duur prijskaartje te hangen. In onze showroom van 1000m2 hebben wij een uitgebreid assortiment goedkope tegels voor u. Kom gerust eens langs in Siddeburen, vanaf Assen is het ongeveer 30 minuten rijden. U kiest de tegels en wij brengen het gratis bij u thuis.

Goedkope tegels Assen

Voor welke ruimte bent u op zoek?

Waarom kiezen voor tegels?

  • Hygiëne
  • Geen stof
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Kras- en stootbestendig
  • Geschikt voor vloerverwarming

Gratis thuisbezorgd in Assen vanuit de 1000m2 showroom

In onze showroom hebben wij goedkope tegels in alle soorten, maten en kleuren. De showroom is ter vergelijking even groot als twee voetbalvelden van Achilles 1894 of ACV. Onze adviseurs staan voor u klaar wanneer u vragen heeft. Laat u ook informeren als u de tegels zelf gaat zetten. Zo bent u altijd zeker dat dit op een goede manier gebeurt. Welke tegel u ook kiest wij komen deze altijd gratis bij u thuis bezorgen. Meer lezen over onze bezorgservice? Klik hier.

Probeer eens een monster bij u thuis

Bent u niet helemaal zeker over hoe de tegels bij uw thuis staan, neem dan gerust een monstertegel mee. U kunt dan in alle rust een weloverwogen keuze maken. Een belletje is genoeg om de juiste aantallen door te geven. Wij laden de partij in en komen dit bij u langs brengen. Dat scheelt voor u weer een ritje richting Siddeburen.