Tegels Bedum


Tegelcentrum Siddeburen is de tegelzaak in de buurt van Bedum

Met meer dan 2000 tegels en 1000m2 aan showroom is Tegelcentrum Siddeburen de tegelspeciaalzaak in de buurt van Bedum. Het bedrijf houdt daarbij ontwikkelende trends goed in de gaten. De gratis bezorging binnen Noord-Nederland maakt het voor de consument interessant om eens een bezoekje te brengen bij de showroom in Siddeburen.


Gratis een monster mee naar huis

Tegelcentrum Siddeburen biedt u de mogelijkheid om gratis een monster mee te nemen naar huis. U kunt thuis bekijken of de door u gekozen tegel goed past bij bijvoorbeeld het interieur. De service die het bedrijf biedt om dit gratis monster mee naar huis te nemen is geheel vrijblijvend.


Een groot assortiment bij u om de hoek

Van vloertegels tot wandtegels en van design tegels tot de echte prijsknallers, Tegelcentrum Siddeburen heeft het allemaal. In de showroom staan meer dan 2000 tegels voor u ten toon gesteld. Tegelcentrum Siddeburen voert in het assortiment namen van grote merken, waaronder: Mosa, Casa Dolce, Casa Aracana en Sphinxy, maar ook de Spaanse en Italiaanse topmerken zijn niet meer weg te denken uit het assortiment.


De vloer- en wandtegels zijn te gebruiken in uw woonkamer, keuken, badkamer en toilet.


Online inspiratie op de website

Ontferm u over de verschillende soorten tegels op de website. Bent u op zoek naar wat meer inspiratie? Dan helpen we u graag verder op deze pagina.


Wij geven u graag goed advies

Tegelcentrum Siddeburen geeft u vakkundig advies over verschillende tegels. Uw eisen en wensen worden samengebracht naar de perfecte keuze. De specialisten, genaamd: Martin, Peter, Ronald en Ronnie staan u van maandag tot en met zaterdag graag te woord.


Diensten van Tegelcentrum Siddeburen

Naast het verkopen van tegels in de provincie Groningen biedt tegelcentrum Siddeburen verschillende soorten diensten aan. De tegelspeciaalzaak dat gevestigd is nabij Bedum kan voor u vloerverwarming aanleggen, de tegels zetten (plaatsen) en natuurlijk het gratis bezorgen.


Nieuwsgierig geworden naar het assortiment? Of mogen wij u helpen met een juist advies?

Bekijk het hele assortiment op onze website of laat u in de showroom inspireren door één van onze specialisten.