Tegels Bellingwolde


Verschillende soorten tegels in de buurt van Bellingwolde

Met meer dan 2000 soorten tegels en 1000m2 aan showroom hebben wij een ruim assortiment tegels voor u op voorraad. Bent u op zoek naar een tegelleverancier in de buurt van Bellingwolde dat gratis uw tegels thuis bezorgd? Dan bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres.


De tegelzaak uit Siddeburen heeft het assortiment opgesplitst in vloertegels, wandtegels, design tegels en actie tegels.


Tegels voor in de woonkamer

Dagelijkse problemen kunnen voorkomen worden door het gebruik van vloertegels in uw woonkamer. De spelende kinderen, die per ongeluk een glas omstoten, kennissen met naaldhakken of uw man die met modderschoenen door de woonkamer loopt. De vloertegels van Tegelcentrum Siddeburen bieden de uitkomst voor het gemakkelijker oplossen van deze problemen. Een vloertegel is duurzaam, hygiënisch en functioneel. Op zoek naar een robuuste en stoere uitstraling in uw kamer? Dan adviseren wij een wandtegel voor in de woonkamer.


Een ruime keuze aan design tegels nabij Bellingwolde

Is een standaard tegel niks voor u? Bent u op zoek naar meer uitstraling? Dan hebben wij voor u verschillende soorten design tegels. Het assortiment bestaat uit: houtlook tegels, bijzondere tegels, vintage tegels, boeren plavuizen en betonlook tegels.


Tegelcentrum Siddeburen voert een assortiment met bekende merken zoals Mosa En Sphinx. Maar ook de Spaanse en Italiaanse topmerken zijn niet meer weg te denken uit het assortiment. De merken Casa Dolce en Casa Aracana vallen bij veel van onze klanten goed in de smaak.


Een advies dat bij u past

Het vakkundig personeel van Tegelcentrum Siddeburen kan u helpen om een juiste keuze te maken voor tegels in uw woning. Het team dat bestaat uit: Martin, Peter, Ronald en Ronnie. Tegelcentrum Siddeburen is slechts een half uur rijden vanaf Bellingwolde.


Diensten van Tegelcentrum Siddeburen

Naast het verkopen van tegels in de provincie Groningen biedt tegelcentrum Siddeburen verschillende diensten aan. De tegelspeciaalzaak dat gevestigd is nabij Bellingwolde kan voor u vloerverwarming aanleggen, de tegels zetten (plaatsen) en natuurlijk het gratis bezorgen.


Nieuwsgierig geworden naar het assortiment? Of mogen wij u helpen met een juist advies?


Bekijk het hele assortiment op onze website of laat u in de showroom inspireren door één van onze specialisten.