Wandtegels kopen in Drachten?


Wandtegels voor in Drachten koopt u bij Tegelcentrum Siddeburen

Of u nu op zoek bent naar witte wandtegels voor in de badkamer tot aan design wandtegels voor in uw woonkamer, Tegelcentrum Siddeburen heeft het. Op slechts 30 minuten rijden vanaf Drachten vind u onze showroom van 1000m2 met meer dan 2000 tegels. Ter vergelijking dat zijn twee voetbalvelden van V.V. Drachten vol met tegels.

Tegeltje, tegeltje voor aan welke muur?

Vele A-merken zoals Cristacer, Paul en Keros en verschillende designs

Er is natuurlijk veel meer mogelijk dan een witte, grijze of zwarte muurtegel. Een aantal van onze grote merken hebben uniek en vernieuwend concept. Voor het creëren van tegelwanden met authenticiteit zit u dus goed. Door te spelen met verschillende vormen en kleuren krijgt de muur een unieke uitstraling met veel gelaagdheid. Laat u gerust inspireren op onze inspiratie pagina. Klik hier voor inspiratie.

Laat u muurtegels gratis thuisbezorgen of probeer een monstertegel

Heeft u een de muurtegels gevonden waar u naar zocht? Dan bezorgen wij deze gratis bij u thuis in de regio Drachten. Twijfelt u tussen een aantal keuzes? Neem dan vrijblijvend een monstertegel mee naar huis. Zo kunt u thuis passen, meten en kijken wat het beste bij uw huis past.

Tegels laten zetten of het liever zelf doen?

Laten thuis bezorgen en daarna direct laten zetten? Klinkt dat niet als een perfect plan? Onze tegelzetters staat altijd voor u klaar, ook voor het geven van een advies wanneer u de tegels zelf gaat zetten. De kosten van het zetten zijn afhankelijk van de locatie en verschillende factoren. Mochten wij iets voor u kunnen betekenen dan maken wij altijd een vrijblijvende offerte voor u aan.