​Tegelcentrum Siddeburen voor al uw tegels in Gieten


Wij hebben een ruim assortiment aan tegels met maar liefst 2000 verschillende soorten tegels en een gigantische showroom van 1000m² waar u uw ogen kunt uitkijken naar onze mooie tegels voor bij u thuis in Gieten.


Vloertegels en wandtegels

Wij hebben verschillende vloertegels en wandtegels in alle soorten en maten, voor elk budget en in verschillende stijlen. Onze wand- en vloertegels zijn geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer, badkamer en in het toilet. Wij hebben verschillende designtegels in het assortiment in verschillende stijlen, hierbij kunt u denken aan een unieke houtlook, de betonlook, vintagetegels, boerenplavuizen en bijzondere tegels. Tegelcentrum Siddeburen beschikt over verschillende merken, hierbij kunt u denken aan Mosa, Sphinx, Casa Dolce en Casa Arcana. Voor kwalitatief goedkope tegels bent u ook bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. Elke maand zijn er verschillende acties en aanbiedingen.


Wij verkopen niet alleen tegels maar leveren ook diensten

Als u graag tegels bij ons wilt kopen, maar er tegenop zit om de tegels zelf te plaatsen of niet weet hoe dit moet? Geen probleem wij geven u gratis vrijblijvend advies of zetten de tegels voor u. Wilt u in vloertegels genieten van extra comfort? Kijk dan eens bij onze vloerverwarming. Onze vakkundige installateurs zullen de vloerverwarming bij u installeren en deze wordt uiteraard gratis thuisbezorgd. Tegelcentrum Siddeburen beschikt over een grote tegelvoorraad. Als wij de tegels op voorraad hebben die u wilt dan worden deze gratis bij u thuis geleverd anders is er een levertijd van maximaal 3 weken.


Tegelinspiratie

Wij hebben een grote tegelpassie en willen ervoor zorgen dat u de juiste tegels vindt. U bent welkom in onze showroom en kunt daar een heleboel tegelinspiratie op doen en kijken naar de nieuwste trends. Heeft u de geschikte tegel voor bij uw thuis gevonden? Wij geven u een gratis proefmonster.