E-mail Tegelcentrum Siddeburen
0598 - 43 03 13  
Telefoonnummer Tegelcentrum Siddeburen
 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 09:00 - 12:00 uur & 13:00 - 18:00 uur
Vrijdag (koopavond) 09.00 - 12.00 uur & 13.00 - 21.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Inspiratie nodig? Bekijk ook onze tegel inspiratie pagina's:

Vloer inspiratie     Toilet inspiratie      Keuken inspiratie  Badkamer inspiratie

 

Contact

Tegelcentrum Siddeburen
Oudeweg 58
9628 CG Siddeburen
T 0598 - 43 03 13
E info@tegelcentrumsiddeburen.nl

Het team
 

 Martin - Tegelcentrum Siddeburen Peter - Tegelcentrum Siddeburen Ronald - Tegelcentrum Siddeburen Ronnie - Tegelcentrum Siddeburen
Martin Peter Ronald Ronnie

 

Janouk - Super service bij tegelcentrum Siddeburen! Net wat te zuinig gerekend met het snij afval. Super goed geholpen. Bedankt heren!

Erik - Top service! Super blij met onze tegels voor de badkamer en toilet... Binnenkort weer heen voor de tegels in de keuken

Jesper - Geweldige service en zeer goed geholpen

Tegelcentrum Siddeburen

Tegelcentrum Siddeburen voor al uw tegels in Gieten

Wij hebben een ruim assortiment aan tegels met maar liefst 2000 verschillende soorten tegels en een gigantische showroom van 1000m² waar u uw ogen kunt uitkijken naar onze mooie tegels voor bij u thuis in Gieten. 

Vloertegels en wandtegels 

Wij hebben verschillende vloertegels en wandtegels in alle soorten en maten, voor elk budget en in verschillende stijlen. Onze wand- en vloertegels zijn geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer, badkamer en in het toilet. Wij hebben verschillende designtegels in het assortiment in verschillende stijlen, hierbij kunt u denken aan een unieke houtlook, de betonlook, vintagetegels, boerenplavuizen en bijzondere tegels. Tegelcentrum Siddeburen beschikt over verschillende merken, hierbij kunt u denken aan Mosa, Sphinx, Casa Dolce en Casa Arcana. Voor kwalitatief goedkope tegels bent u ook bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. Elke maand zijn er verschillende acties en aanbiedingen. 

Wij verkopen niet alleen tegels maar leveren ook diensten

Als u graag tegels bij ons wilt kopen, maar er tegenop zit om de tegels zelf te plaatsen of niet weet hoe dit moet? Geen probleem wij geven u gratis vrijblijvend advies of zetten de tegels voor u. Wilt u in vloertegels genieten van extra comfort? Kijk dan eens bij onze vloerverwarming. Onze vakkundige installateurs zullen de vloerverwarming bij u installeren en deze wordt uiteraard gratis thuisbezorgd. Tegelcentrum Siddeburen beschikt over een grote tegelvoorraad. Als wij de tegels op voorraad hebben die u wilt dan worden deze binnen 48 uur gratis bij u thuis geleverd anders is er een levertijd van maximaal 3 weken. 

Tegelinspiratie 

Wij hebben een grote tegelpassie en willen ervoor zorgen dat u de juiste tegels vindt. U bent welkom in onze showroom en kunt daar een heleboel tegelinspiratie op doen en kijken naar de nieuwste trends. Heeft u de geschikte tegel voor bij uw thuis gevonden? Wij geven u een gratis proefmonster.  

Wij bezorgen de wandtegels en vloertegels

Tegelcentrum Siddeburen Facebook

 

 

              Sitemap

Tegelcentrum Siddeburen
innerctabckrnd
Tegelcentrum Siddeburen
Janouk - Tegelcentrum Siddeburen
Henk - Tegelcentrum Siddeburen
Tegelcentrum Siddeburen