Tegels Groningen


Tegels Groningen bij tegelhandel Tegelcentrum Siddeburen


De mooiste tegels in Groningen vindt u in Siddeburen, centraal gelegen tussen Winsum, Uithuizen, Delfzijl, Veendam, Stadskanaal, Hoogezand en stad Groningen. Tegelcentrum Siddeburen is de tegelhandel in Groningen en bedient de grote cirkel van Oost-Groningen. De tegelhandel heeft een showroom met een bijzonder ruim assortiment van zowel wandtegels als vloertegels en van een goedkope tegel tot aan exclusieve design tegels.


De Tegelhandel Service


Meer dan 2000 tegels

Een showroom waar alles voor u is uitgestald en op voorbeeldmuren wordt gepresenteerd. We hebben meer dan 2000 verschillende tegels, waardoor er voor een ieder de juiste tegel tussen zit. Eenmaal een keuze gemaakt, dan kunt u ze direct meenemen of u laat de tegels in Groningen thuisbezorgen.

Weet u niet zeker of de vloertegel of wandtegel past in het interieur of wilt u ze zien met de juiste lichtinval? U kunt gratis een tegelmonster mee krijgen, zo weet u precies hoe de tegel in uw ruimte tot zijn recht komt.

Tegel voor elke ruimte

Wij hebben tegels die geschikt zijn voor de woonkamer, keuken, badkamer, hal en toilet. Voor elke ruimte hebben wij een ruime keuze, waardoor uw tegels de gewenste uitstraling overbrengt aan de ruimte. In de showroom helpen we u graag met al uw vragen. We helpen, als u dat wilt, met het uitzoeken van de tegels op basis van de ruimte, de afmetingen, de kleur, de merken en sfeer die vloertegel en wandtegel uitstraalt. Ook kunt online alvast inspiratie op doen.

Door ons grote tegelassortiment en goede service zijn wij dé tegelhandel in Groningen. Tegels in Groningen nodig? Dan komt u dus naar Siddeburen. U kunt zich via de website alvast oriënteren, wegens de hoge omloopsnelheid raden wij aan om langs te komen in onze showroom. Hier vindt u het meeste actuele tegels in Groningen.