Wandtegels in Groningen?


Groot assortiment wandtegels in Groningen bij Tegelcentrum Siddeburen

Bent u op zoek naar wandtegels in Groningen? Voor alle maten, soorten en kleuren bent u van harte welkom bij het Tegelcentrum Siddeburen in het mooie Noord-Groningen. Of u nu wandtegels zoekt voor uw net aangekochte nieuwbouwhuis of zat bent van zwarte strepen op de wit gestuukte muur, bij Tegelcentrum Siddeburen is er met meer dan 2000 tegels altijd een tegel die bij u past. Kom ideeën opdoen in onze 1000m² of schiet ons aan voor geheel vrijblijvend advies.

Voor welke wand zoekt u een tegel?

Waarom een wandtegel aan de muur?

Waar een vloertegel vaak een beetje stroef is en een kleur heeft die niet snel vuiltjes toont, is de wandtegel precies het tegenovergestelde. Een wandtegel is meestal glad, zodat deze het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. Doorgaans kiezen mensen voor een lichte kleur aan de muur om de ruimte een frisse en heldere uitstraling te geven. Daarnaast doet de juiste wandtegel de ruimte groter en ruimer lijken. Ben u van plan om een wandtegel in de woonkamer te zetten? Dan kan een robuuste en donkere wandtegel een interessante toevoeging zijn.

Gratis bezorgd en voor u gezet

Heeft u besloten welke wandtegel aan de muur komt? Dan brengen wij de tegel bij u thuis. Wij doen dit gratis en met eigen vervoer, waardoor wij altijd aanwezig zullen zijn op het afgesproken tijdstip. Wilt u de tegels zelf zetten? Dan kunt u bij ons altijd terecht voor advies of ondersteuning van deze klus. Ook is het mogelijk dat wij de tegels voor u zetten. Geheel vrijblijvend staan wij altijd voor uw klaar.

Tegelcentrum Siddeburen, omdat:

• Een ruim uitgestald assortiment
• Een tegel voor elk budget
• Gratis bij u thuisgebracht
• Zorgvuldig verpakt en netjes behandeld
• Gratis advies
• Laten zetten of ondersteuning mogelijk
• Advies altijd vrijblijvend

Zeker weten (g)een monster aan de muur

Heeft u een tegel uitgekozen maar weet u niet zeker of het aan de wand zal staan? Bij Tegelcentrum Siddeburen is het mogelijk om een gratis monstertegel mee naar huis te nemen. Zo kunt u de gekozen tegel nog eens rustig thuis bekijken en ontdekken of deze inderdaad past bij uw inrichting en lichtinval.