Tegels Hoogezand


Tegelcentrum Siddeburen de specialist in de omgeving van Hoogezand

Het ruime assortiment van Tegelcentrum Siddeburen heeft voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar een tegelhandel in de buurt van Hoogezand? Dan bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. Het inspelen op nieuwe trends en de gratis bezorging maakt het voor iedere consument aantrekkelijk om bij dit tegelcentrum iets te bestellen. Met ruim 1000m2 aan showroom heeft u alle tijd om de tegels een rustig te bekijken.


Een groot assortiment tegels nabij Hoogezand

Deze tegelhandel in de buurt van Hoogezand heeft verschillende soorten tegels. Het assortiment is opgesplitst in: vloertegels, wandtegels, design tegels en actie tegels. Op zoek naar vloertegels voor bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, badkamer of toilet? Tegelcentrum Siddeburen bezorgt gratis de tegels in Hoogezand. Voor alle klanten in Hoogezand geldt: gratis thuis bezorgd.


Tegelcentrum Siddeburen voert een assortiment met bekende merken zoals Mosa En Sphinx. Maar ook de Spaanse en Italiaanse topmerken zijn niet weg te denken uit het assortiment. De merken Casa Dolce en Casa Aracana vallen bij veel van onze klanten goed in de smaak.


Advies op maat

Vakkundig advies door één van onze specialisten. Het team, dat bestaat uit: Martin, Peter, Ronald en Ronnie geven u graag een juist advies wat betreft tegels. Ook kunnen deze heren u meer vertellen over de diensten wat Tegelcentrum Siddeburen u kan leveren. Op zoek naar advies in de buurt van Hoogezand? U kunt langskomen in Siddeburen maar natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch te woord.


Inspiratie op doen voor tegels in de buurt van Hoogezand

U wilt graag mooie tegels in uw woning of bedrijfspand maar u heeft eigenlijk wat inspiratie nodig. Kom dan gerust eens langs in Siddeburen. U bent gemiddeld 18 minuten onderweg van Hoogezand naar Siddeburen.


Diensten van Tegelcentrum Siddeburen

Naast het verkopen van tegels in de provincie Groningen biedt tegelcentrum Siddeburen verschillende diensten aan. De tegelspeciaalzaak dat gevestigd is nabij Hoogezand kan voor u vloerverwarming aanleggen, de tegels zetten (plaatsen) en natuurlijk het gratis bezorgen.


Nieuwsgierig geworden naar het assortiment? Of mogen wij u helpen met een juist advies?

Bekijk het hele assortiment op onze website of laat u in de showroom inspireren door één van onze specialisten.