Tegels Roden


De tegelhandel in de buurt van Roden

Tegelcentrum Siddeburen is de vakspecialist op het gebied van tegels. Met meer dan 2000 verschillende tegels en 1000m2 aan showroom is er voor een ieder wat wils. De tegelzaak biedt de mogelijkheid om de tegels gratis te laten bezorgen in Roden. Het bedrijf heeft een grote collectie aan vloertegels, maar ook voor wandtegels bent u bij Tegelcentrum Siddeburen aan het juiste adres. Het tegelcentrum speelt in op de nieuwste trends door design tegels in het assortiment op te nemen. Bent u meer op zoek naar een goedkope tegel? Dan heeft Tegelcentrum Siddeburen verschillende aanbiedingen lopen onder de noemer actie tegels.


Laat u adviseren door specialisten

Tegelcentrum Siddeburen heeft specialisten in dienst die u alles kunnen vertellen over het grote aanbod van tegels. Zij kunnen samen met u uw wensen in kaart brengen om voor u de perfecte tegel uit te kiezen. Houdt u bijvoorbeeld van een keramische tegel of valt uw smaak meer voor een natuur tegel? Op zoek naar een tegel dat krasbestendig is of houdt u meer van een robuuste uitstraling? De specialisten van deze tegelzaak in de buurt van Roden helpen u graag verder.


Inspiratie op doen

Op de website van Tegelcentrum Siddeburen kan u veel inspiratie op doen. Bent u op zoek naar een wandtegel dat goed past bij u badkamer of toch liever iets voor in de keuken? Bekijk ook eens de verschillende soorten vloertegels voor in de toiletruimte of woonkamer.


Gratis monster mee naar huis

Om uw keuze te bevestigen biedt Tegelcentrum Siddeburen (dat gevestigd is in de buurt van Roden) de mogelijkheid om een paar tegels gratis mee naar huis te nemen. Op deze manier kunt u kijken of de tegels bijvoorbeeld goed passen bij uw interieur.


Wij bieden u graag net iets meer

Tegelcentrum Siddeburen biedt u verschillende diensten aan. Zo kunnen zij u helpen met het zetten/plaatsen van de tegels, maar ook het aanleggen van een vloerverwarming is voor deze tegelzaak geen probleem. De tegels worden altijd (indien de tegels op voorraad zijn) binnen 48 uur bezorgd.


Wij wensen u veel plezier met het oriënteren op de website en heten u van harte welkom in de showroom.