Tegels Roodeschool


Tegelcentrum Siddeburen is de tegelspecialist in de buurt van Roodeschool

Met een ruim assortiment van meer dan 2000 tegels is Tegelcentrum Siddeburen de tegelspeciaalzaak in de buurt van Roodeschool. Het bedrijf heeft daarnaast een showroom van 1000m2. In de showroom vindt u tegels die zorgvuldig zijn uitgekozen op basis van de nieuwste trends. De bezorging van de tegels is gratis binnen Noord-Nederland.


Waarom kiest u voor Tegelcentrum Siddeburen?

Altijd een tegel dat bij u past

Deze tegelhandel in de buurt van Roodeschool heeft verschillende soorten tegels. Van vloer tot en met wandtegels, design tegels en prijsknallers Tegelcentrum Siddeburen heeft het allemaal. De vloer- en wandtegels kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. U kunt de tegels plaatsen in uw woonkamer, badkamer, toilet of keuken.


Het assortiment bevat tegels van echte topmerken. Zo vindt u tegels van bijvoorbeeld: Mosa, Sphinx, maar ook de Italiaanse en Spaanse merken Casa Dolce en Casa Arcana.


Laat u inspireren

Op zoek naar wat meer inspiratie voor in uw woning? Daar helpen wij graag bij. Op onze website is een speciale pagina hiervoor ingericht. Neem ook rustig de tijd om alle producten eens bij langs te lopen. Bent u advies nodig? Bel dan met een van onze collega’s 0598 - 43 03 13.


Diensten van Tegelcentrum Siddeburen

Naast het verkopen van tegels in de provincie Groningen biedt tegelcentrum Siddeburen verschillende diensten aan. De tegelspeciaalzaak dat gevestigd is nabij Hoogezand kan voor u vloerverwarming aanleggen, de tegels zetten (plaatsen) en natuurlijk het gratis bezorgen.


Nieuwsgierig geworden naar het assortiment? Of mogen wij u helpen met een juist advies?

Bekijk het hele assortiment op onze website of laat u in de showroom inspireren door één van onze specialisten.