Tegels Stadskanaal


Hoge kwaliteit tegels tegen scherpe prijzen in de buurt van Stadskanaal

Tegelcentrum Siddeburen is de vakspecialist op het gebied van tegels. Tegelcentrum Siddeburen voert een assortiment met een ruime keuze aan tegels. Alle bestellingen binnen Noord-Nederland worden gratis thuis bezorgd.


Een groot assortiment in tegels nabij Stadskanaal

Met meer dan 2000 verschillende soorten tegels heeft Tegelcentrum Siddeburen altijd een soort tegel dat aan uw smaak voldoet. Van vloertegels tot wandtegels, een echte design tegel of meer een actie knaller, ze hebben het allemaal! Tegelcentrum Siddeburen heeft vloertegels voor in uw woonkamer, badkamer, keuken en toilet. Maar ook voor aan de wand biedt het bedrijf robuuste wandtegels. Laat u inspireren in een showroom van 1000m2.


De tegelzaak bij u in de buurt

Tegelcentrum Siddeburen is lokaal betrokken. Het bedrijf opereert in verschillende regio’s in de provincie Groningen, waaronder Stadskanaal. Vanaf Stadskanaal is het ongeveer een half uur rijden naar de showroom. Als u een juiste keuze gemaakt heeft, dan bezorgt het bedrijf uw tegels, gratis binnen Noord-Nederland.


Uw wensen gaan samen met een goed advies

De specialisten van tegelcentrum Siddeburen helpen u graag door een goed advies uit te brengen. Tegels komen voor in verschillende soorten. De vloertegels zijn beschikbaar in natuursteen maar ook keramisch. Door een goed advies vindt u altijd een tegel dat aan uw wensen voldoet. Laat u alvorens inspireren op de website.


Een gratis monster mee naar huis

Na een goed advies door één van de specialisten heeft u een goede keuze kunnen maken. Om uw keuze te bevestigen stelt het bedrijf u in staat om de tegel mee naar huis te nemen. Zo kan u nog even aandachtig bekijken of deze tegel wel goed past bij bijvoorbeeld uw interieur.


Tegelcentrum Siddeburen gaat verder dan alleen tegels verkopen

Het bedrijf biedt verschillende diensten aan. Zo kunnen zij u helpen met tegels zetten, maar ook de vloerverwarming aanleggen. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om de tegels gratis te laten bezorgen.


Nieuwsgierig geworden naar de producten en diensten van Tegelcentrum Siddeburen? Bekijk de gehele collectie online op onze website. U bent natuurlijk van harte welkom in de showroom. Een goed advies wacht op u.