​Opzoek naar tegels in Winsum? Tegelcentrum Siddeburen is de tegelspecialist


Met het grote assortiment van Tegelcentrum Siddeburen bestaande uit 2000 tegels en een grote showroom van 1000 m2 zit er altijd wel een tegel voor u tussen. Unieke designtegels, kwalitatief goedkope tegels in verschillende vormen, stijlen en formaten. Tegelcentrum Siddeburen doet aan een snelle tegellevering voor u in Winsum.


Tegels voor in de vloer en wand

Wij zijn een gespecialiseerd tegelcentrum met vloer- en wandtegels voor bij u in de keuken, woonkamer, badkamer en in het toilet. Wij hebben verschillende designtegels in het assortiment hierbij kunt u denken aan boerenplavuizen, de betonlook, de houtlook, vintage en bijzondere tegels. Met ons grote tegelaanbod hebben wij ook verschillende Europese topmerktegels zoals Mosa, Sphinx, Casa Dolce en Casa Arcana. Als u opzoek bent naar kwalitatief goedkope tegels kunt u hier kijken en natuurlijk bij onze acties. Kortom Tegelcentrum Siddeburen is van alle markten thuis op het tegelgebied.


Tegelpassie

Wij hebben een grote tegelpassie en willen u dan ook zo goed mogelijk helpen de beste tegels te vinden die bij u passen. Wij zijn op de hoogte van de laatste woontrends. U zult u ogen uitkijken in onze schitterende showroom. Behalve een boel tegels kunt u natuurlijk ook inspiratie opdoen voor bij uw thuis.


Tegeldiensten

Behalve de verkoop van tegels biedt Tegelcentrum Siddeburen verschillende diensten aan. U krijgt bij gekochte tegels een gratis tegellevering. Mocht de tegel niet op voorraad zijn, krijgt u deze tegels binnen 3 weken thuis geleverd. Als u uw tegels wilt zetten dan geven wij u hier gratis en vrijblijvend advies over. Besteed u het liever uit aan ons? Geen probleem wij zetten ook tegels.


Als u voor extra vloertegel comfort gaat denk dan eens aan onze vloerverwarming. Onze specialistische medewerkers zullen de vloerverwarming bij u installeren.