Door de huidige populariteit van natuurlijke en aardse kleuren zijn bruine tegels gewilder dan ooit! De natuurlijke kleur van bruine tegels heeft tot gevolg dan de tegels verkrijgbaar zijn in diverse typen materiaal, passend in elk huis. Gaat u voor de houtlook, of heeft u liever vintage authentiek? Dit en nog veel meer kunt u allemaal vinden op onze webshop, maar natuurlijk ook bij ons in de winkel!

27 artikelen  

Verwijder alle


Natuurlijke tinten van bruin

Bruine tegels hebben natuurlijke tinten, waardoor uw huis warmte en sfeer uitstraalt. Creëer een ambiance in huis waar u en uw familie zich goed bij voelen. Tevens zorgt de natuurlijke uitstraling van onze bruine tegels ervoor dat ze goed samengaan met alle kamers in huis.

Onze bruine betonlook industriële vloertegels zijn ideaal voor uw woonkamer of keuken, terwijl onze Italiaanse vloertegels van het merk Elios ook voor toiletten en badkamers een unieke verrijking vormen!

Met welke kleuren combineer je bruin?

Door de natuurlijke uitstraling van de kleur bruin gaan bruine tegels goed samen met veel kleuren die in de natuur voorkomen, maar ook zwart en wit. Tevens is het wel aan te raden lichtbruin te combineren met lichtere kleuren en komt donkerbruin beter tot zijn recht in samenwerking met de wat fellere kleuren. Op zoek naar een unieke combinatie? Probeer onze bruine tegels eens met donkerblauwe tinten interieur; Een gegarandeerd succes!

Kies uit veel kleuren

Naast bruin kunt u bij ons kiezen uit diverse kleuren tegels, zoals blauw, antraciet, beige, crème, maar ook zwart en wit. Op onze webshop vindt u al onze kleuren tegels, zodat u een weloverwogen keus kunt maken. Ook kunt u kiezen uit de beste merken, zoals Saime, Cristacer en Vives, geïmporteerd uit Spanje en Duitsland.

Kom langs in onze showroom

Wilt u ons hele assortiment bekijken, en tegelijkertijd tips en advies ontvanger over de laatste modetrends op het gebied van tegels? Kom dan langs in onze showroom in Siddeburen! Wij wachten u graag op met een goed kop koffie, waarna we kijken welke tegels het beste bij uw interieur passen. Shopt u liever online? Shop dan gerust verder op onze webshop. Heeft u nog vragen die u ons direct wilt stellen? Neem dan gerust contact met ons op.