De schitterende vormgeving van de Superfici tegels is te danken aan het feit dat de tegels zowel ontworpen als gemaakt worden in Italië. Door zich te concentreren op de kwaliteit van de grondstoffen ontstaat er een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding voor deze wandtegels. De tegels van Superfici worden bij Tegelcentrum Siddeburen tegen zeer scherpe prijzen aangeboden!

7 artikelen  

Verwijder alle


Vloertegels en wandtegels bij Tegelcentrum Siddeburen

Bij Tegelcentrum Siddeburen heeft u keuze uit vele verschillende merken, vormen, en prijsklassen. Wanneer u geïnteresseerd bent in kwaliteitstegels kunt u altijd wat vinden bij ons. Wanneer de tegels niet op voorraad zijn duurt de bezorging nooit langer dan 3 weken. Alle tegels in ons assortiment zijn van topkwaliteit, Europees fabricaat en eerste keus. Veel professionals komen daarom ook bij ons tegels kopen voor hun klanten. Bekijk direct het aanbod vloertegels en wandtegels.

De beste vloertegels en wandtegel deals

Bij Tegelcentrum zijn wij trots op onze kwaliteit, maar proberen wij ook altijd voor u de beste deals aan te bieden. Voor de beste deals kunt u het beste kijken op de pagina; 'Actie Tegels'. Zo zorgt u dat u altijd het voordeligst uit bent, terwijl u nooit kwaliteit hoeft op te offeren. Neem contact op voor uw vragen.

Weet u niet waar u moet beginnen?

Voor veel mensen is het uitzoeken en kiezen van tegels een grote klus. Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet precies weet waar u naar zoekt. U kunt gebruik maken van het filtermenu aan de linkerzijde om het aanbod te verkleinen naar een relevante selectie voor uw wens. Wat dacht u bijvoorbeeld van beton tegels of graniet tegels? Of misschien zoekt u juist wel naar een bepaalde look, zoals retro tegels of crème tegels. Wanneer u het niet zeker weet kunt u ons altijd bellen of even langskomen. Onze medewerkers helpen u op een vriendelijke en professionele manier om tot een goede oplossing te komen. Tevens kunt u altijd ons contactformulier gebruiken om ons een vraag te stellen. Advies is altijd gratis!

Het beste aanbod Superfici tegels in Groningen

Ons assortiment omvat de beste vloer- en wandtegels van ruim 70 topmerken. Of u nou bruine tegels, witte tegels of zwarte tegels zoekt, bij ons vindt u wat u zoekt. Wij hebben voor ieder budget een passende tegel en ons assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe tegels. Op deze manier blijft ons aanbod altijd actueel en voorzien van de nieuwste trends. We bezorgen al onze tegels gratis in Noord-Nederland. Vraag direct een offerte aan in de webshop of kom langs in onze showroom van ruim 1000 m²!