Tegelcentrum Siddeburen heeft een uitgebreid assortiment aan Undefasa tegels in verschillende prijsklassen. Met al meer dan 50 jaar ervaring maakt Undefasa prachtige keramische tegels van topkwaliteit. Bekijk hieronder het aanbod.

14 artikelen  

Verwijder alle


Undefasa: Keramische tegels sinds 1967

Undefasa is in 1967 opgericht in Spanje, en het bedrijf is nog altijd daar gevestigd. Midden in het epicentrum van de Spaanse keramische industrie. In de afgelopen 53 jaar heeft Undefasa tegels gemaakt waar de passie en traditie goed in terug te zien zijn. Vandaag de dag leveren ze nog steeds prachtige tegels waar je de ervaring, inzet en toewijding in terugziet.

Geschiedenis van Undefasa

Undefasa maakt tegels op basis van traditie en passie voor keramiek. Het bedrijf is begonnen als familiebedrijf in de Spaanse provincie Castellón.

Undefasa is uitgegroeid van klein industrieel avontuur tot een bedrijf met één van de meest geavanceerde productietechnologie op de keramische tegelmarkt.

Het is de missie van Undefasa om innovatie en de nieuwste technologie in productieprocessen beschikbaar te maken voor de nieuwste trends in architectuur en interieur. Undefasa wil inspireren om huizen te ontwerpen waar klanten graag willen werken en wonen. Een interieur waarin je je echt thuis voelt.

Undefasa in de tijd van nu

Ondanks dat Undefasa nog wel de kernwaarden van een familiebedrijf hoog in het vaandel heeft staan, is het bedrijf qua formaat enorm gegroeid in de afgelopen jaren. Undefasa produceert jaarlijks 4.500.000 vierkante meter aan keramische tegels die wereldwijd verkocht worden.

Undefasa en het milieu

Alle productieprocessen zijn erop gericht om vervuiling te voorkomen en in te perken. Hierdoor heeft Undefasa de Geïntrigeerde Milieuvergunning gekregen. Undefasa is dus zeer milieubewust bezig en doet er alles aan om uitstoot zo laag mogelijk te houden.

Koop uw tegels bij Tegelcentrum Siddeburen

De perfecte tegels voor uw huis uitzoeken kan een grote klus zijn. Misschien weet u niet precies waar u naar op zoek bent, of wilt u liever de tegels eerst eens in het echt bewonderen.

U kunt daarom altijd langskomen in onze showroom in Siddeburen. Hier hebben we 1000m2 gevuld met de mooiste tegels van verschillende merken.

Liever telefonisch contact? We staan u graag telefonisch te woord om u passend en persoonlijk advies te geven.