Tegelcentrum Siddeburen heeft een ruim assortiment aan vloer en wandtegels in verschillen merken. Villeroy & Boch tegels zijn wereldwijd enorm bekend en dit is mede te danken aan de manier waarop de Duitse fabrikant zich continu oriënteert en inspeelt op trends. Ook heeft de fabrikant van Villeroy & Boch enorm veel ervaring als het gaat om techniek en design. Dit alles maakt dat de tegels van Villeroy & Boch zeer kwalitatief en daarnaast stijlvol zijn.

1 artikelen  

Verwijder alleOorsprong Villeroy & Boch tegels

Het Duitse merk heeft al 260 jaar ervaring in keramische tegels. Pas in 1836 is de naam Villeroy & Boch ontstaan toen de ontwerpers Nicholas Villeroy en Jean-François Boch hun handen in één hebben geslagen. Het bedrijf is veel bezig met innovatie en investeringen in mens en techniek. Zo is het merk goed in het imiteren van natuurlijke materialen en zijn de tegels van Villeroy & Boch erg bestand tegen omgevingsinvloeden door hun hoge robuustheid. Het bedrijf werkt aan een combinatie van kwaliteit, technologie, duurzaamheid en moderniteit. Dit is dan ook goed terug te zien in het gehele ontwikkelingsproces van de tegels.

Milieumaatregelen Villeroy & Boch

Het productieproces van de tegels in het bedrijf wordt zo geoptimaliseerd dat er een duurzame vermindering van energiekosten en afvalwatervervuiling mogelijk is. Ook in de ontwikkeling van de producten staat een goed milieubeleid erg hoog in het vaandel. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in het oppervlak van de tegels. Deze zijn erg makkelijk schoon te houden en zorgt dus voor minder waterverbruik.

Uiterlijk Villeroy & boch tegels

De tegels van Villeroy & Boch hebben een ontspannende werking op uw ruimte. Dit komt doordat het merk de natuurlijke materialen aanzienlijk goed kan imiteren. Zo zijn de stenen tegels bijna niet te onderscheiden van echt natuursteen. De kleurnuances geven een warme sfeer af aan de ruimte en zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt.

Villeroy & Boch tegels bij tegelcentrum Siddeburen

Tegelcentrum Siddeburen beschikt over een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels. Onze specialisten geven u graag een advies op basis van onze ervaring en uw wensen zodat u een weloverwogen beslissing kan nemen qua tegels. De tegels die wij aanbieden zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden door en leggen uw tegels aan in de ruimte die u dan ook maar wenst.

Interesse in Villeroy & Boch Tegels?

Heeft u interesse gekregen in de tegels van Villeroy & Boch die wij bij Tegelcentrum Siddeburen aanbieden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien. Bent benieuwd naar welke merken tegels wij u nog meer kunnen aanbieden? Wij beschikken onder andere over het merk Monopole, Tradicion en Palladiana. Bekijk snel het aanbod van al onze tegels op de webshop.