Bent u op zoek naar keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit? U bent aan het juist adres! Vives tegels zijn dé trendy keramische wand- en vloertegels van het moment. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen, zodat u het hele huis trendy kunt inrichten. Daarnaast is Vives innoverend en blijven ze met nieuwe collecties op de markt komen; zeker een merk om in de gaten te houden!

22 artikelen  

Verwijder alle
Vives; inspiratie uit Portugese tegels

Vives is een Spaans merk dat wereldwijd is doorgebroken met haar tegels. Tegenwoordig kan men overal ter wereld genieten van prachtige Vives tegels, met haar uiteenlopende patronen. Ondanks haar Spaanse roots zijn haar tegelmotieven ook geïnspireerd op Portugese en Marokkaanse tegels.

Voorbeelden hiervan zijn de prachtige Vives Vodevil Demel en de Vodevil Fomos tegels, alleen vervaardigd van hoogwaardige materialen en bewerkt met de mooiste patronen. Gebruik ze om een unieke touch te geven aan uw badkamer, keuken of toilet!

Innovatief met keramiek

Vives staat bekend als het tegelmerk dat steeds grenzen blijft verleggen op het gebied van innovatie. Door steeds vernieuwende collecties uit te brengen met trendy designs en patronen, kunt u jaarlijks inspiratie opdoen voor uw badkamer, keuken, toilet en meer.. Bent u aan het verbouwen en wilt u een prachtige nieuwe keramiek vloer in huis? Wacht dan niet langer en stuur ons een bericht, of kom gerust langs in onze showroom in Siddeburen, wij verwelkomen u met een vers kop koffie!

Enorm assortiment

Naast Vives tegels hebben wij een enorm assortiment aan gerenommeerde merken. Bekijk onze designs van de merken Cristacer, Saime, Paul en meer. Richt uw huis in met de mooiste Italiaanse en Spaanse vloer- en wandtegels en geniet voortaan van rust en ambiance in huis.

Vives tegels laten bezorgen aan huis

Bij het bestellen kunt u ervoor kiezen om de bestelling te laten bezorgen. Tegelcentrum Siddeburen bezorgt in heel Noord-Nederland gratis. De levertijd van de bezorging varieert tussen de 1 en 3 weken, afhankelijk van de bestelling. Na de bestelling zal de levertijd gauw duidelijk zijn. Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling of andere zaken, bezoek dan onze FAQ-pagina of neem contact op.

Vives tegels online bestellen

Ons hele assortiment kunt u online bekijken op onze webshop, waar u kunt filteren op merk, kleur, afmeting, prijs etc. Heeft u liever deskundig advies voordat u een nieuwe wand- of tegelvloer laat leggen? Bezoek dan onze showroom in het gezellige Siddeburen! Onze medewerkers geven u graag tips over de nieuwste vloertrends en zorgen ervoor dat u een weloverwogen keus kunt maken. Heeft u nog vragen die u ons dringend wilt stellen? Klik dan hier.