Tegelcentrum Siddeburen heeft een mooi aanbod Atrium tegels opgenomen in het assortiment. Dit tegelmerk staat bekend om zijn natuurlijke uitstraling. Het merk maakt gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen om de kwaliteit van de tegels zo goed en modern mogelijk te houden. De collectie van Atrium blijft vernieuwend en fris en het merk is erg vernieuwend in het uitbrengen van nieuwe collecties.

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


De uitstraling van de Atrium collectie

De collectie heeft een natuurlijke en stijlvolle look. Dit is een typisch kenmerk van de tegeldessins. Door het relatief kleine assortiment, besteedt het merk Atrium enorm veel tijd aan haar collecties. Elke Atrium tegel is zorgvuldig ontworpen dat resulteert tot een collectie die past bij de tijd. De tegels zijn bovendien enorm slijtvast. Hoewel de tegels er natuurlijk uitzien is Atrium constant gebruik aan het maken van de nieuwste ontwikkelen. Zo passen zij de nieuwste technieken toe om de tegels zo mooi mogelijk te maken. Ook houdt het merk zich bezig met hoe lang de tegel mooi blijft en of deze makkelijk te onderhouden is. Atrium is steeds weer bezig met het verbeteren en mooier maken van deze tegels.

Wat zijn de voordelen van Atrium tegels?

Atrium tegels hebben alleen maar voordelen. Zo is het een exclusief merk waardoor u een unieke badkamer of woonkamer zult hebben. Ook hebben de tegels van Atrium een bijzondere natuurlijke look die andere merken niet evenaren. Dit geeft uw badkamer een reine uitstraling. Ook de kwaliteit is uitzonderlijk goed. U zou denken dat er dan ook een flink prijskaartje aan hangt, maar het wordt nog mooier. De collectie van Atrium wordt voor een scherpe prijs aangeboden, waardoor het betaalbaar blijft om uw woonkamer of badkamer met deze tegels te bekleden.

Atrium tegels koopt u bij Tegelcentrum Siddeburen

Wij begrijpen dat het kiezen van een geschikte tegel een lastige opgave is. Zeker als het assortiment van onze vloertegels enorm groot is. Als u geen besluit kunt maken over welke tegel geschikt is in uw woning, verwelkomen wij u graag bij onze vestiging in Siddeburen. Gezamenlijk kijken wij welke tegel past in uw huis en kamer. Onze experts voorzien u graag van advies om uw keuze te vergemakkelijken. Heeft u vragen over een ander product uit ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.