Tegelcentrum Siddeburen biedt u een greep uit het assortiment vloertegels van B&B Keramiek. De tegels van B&B kenmerken zich door het eigenzinnige ontwerp en het oog voor detail. Producten van deze tegelfabrikant zijn het juiste antwoord voor diegenen die graag warme en gastvrije plekken creëren.

6 artikelen  

Verwijder alle


Het merk B&B Keramiek

Of zoals de Italianen het noemen: B&B Ceramiche. Midden in het centrum van het keramische district van Sassuolo, Italië, ontstaat het bedrijf B&B Keramiek. ‘Wij zijn een synoniem voor kwaliteit, design en 101% Italiaanse stijl’, aldus B&B zelf. De tegels van deze tegelgigant worden dan ook in Italië gemaakt door echte Italiaanse vakmannen. Haal een stukje Italië naar uw huis met de tegels van B&B.

Wat kenmerkt de tegels van B&B?

Het recept van de tegels van B&B bestaat uit een samensmelting van eeuwenoude Italiaanse tradities, passie, innovaties en geavanceerde technologieën. Dit maakt dat de vloer- en wandbekleding van B&B altijd van hoge kwaliteit is. De keramiek doet absoluut eer aan het woord ‘steengoed’.

Bekijk de diverse soorten B&B-tegels

De tegels van B&B zijn sterke, gemakkelijk te onderhouden en Italiaans ontworpen tegels. De tegels zijn geïnspireerd door verschillende soorten materialen. De inspiratiebronnen zijn zeer uiteenlopend van steen tot hout, en van cement tot hars. Door de verschillende collecties vindt u altijd een passende B&B-tegel voor uw ruimte. Van een nieuwbouwwoning, een nostalgisch woonhuis tot aan een pand in de commerciële sector. Met de collectie van B&B biedt Tegelcentrum Siddeburen voor eenieder wat wils.

Is de betonlook vloertegel Unika iets voor u?

De Unika tegelserie van B&B is geïnspireerd op een echte betonnen vloer. De tegels uit deze collectie zijn allen uitgerust met een stoere betonlook. De tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren beige, grijs en antraciet (dark). Qua afmetingen kunt u kiezen uit een tegel van 60 x 60 cm of een tegel van 30 x 60 cm. Alle drie varianten zijn ook beschikbaar in een strokenmix.

Klassieke vloertegel Homespace bij Tegelcentrum Siddeburen

De Homespace serie van B&B bestaat uit verschillende vloertegels die perfect afgestemd zijn voor de woonkamer en keuken. De vloertegels uit deze klassieke collectie hebben een afmeting van 60 x 60 cm en zijn verkrijgbaar in de kleuren beige, zilver, antraciet en grijs.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste tegel?

Hebt u twijfels over welke B&B-tegel het beste bij uw woonruimte past? Als officiële dealer van B&B Keramiek helpen we u graag bij het vinden van de juiste tegel. U kunt ons telefonisch bereiken tijdens onze reguliere openingstijden. Wilt u de tegels graag van dichtbij bekijken en vasthouden? Dan bent u van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Onze specialisten helpen u daar graag verder.