Blogs


Wilt u meer weten over onze tegels? Bent u op zoek naar handige tips op het gebied van het leggen van tegels? Of bent u geïnteresseerd in het laatste nieuws of de grootste trends op het gebied van tegels? Lees dan eens onze interessante blogs.

#1. Hoe maak ik mijn tegels schoon?

Vieze tegels in de woonkamer, badkamer of tuin? Tegels schoonmaken is niemands lievelingsklus. Voor de levensduur van uw tegels is het toch van belang om dit goed bij te houden. Tegelcentrum Siddeburen geeft u de beste tips om uw tegels schoon te maken, zodat uw tegels weer blinkend schoon zijn.

» Lees verder

#2. Hoe leg ik een tegelvloer mooi strak?

Wilt u zelf uw vloer leggen, maar bent u bang dat de vloer niet strak gelegd wordt? In deze blog leggen we uit hoe u uw vloer mooi strak kunt leggen.

» Lees verder

#3. Dé tegeltrends van 2019

De soort (vloer)tegel die u kiest heeft een groot effect op de stijl en sfeer van een ruimte. Gaat u binnenkort uw woning verbouwen of renoveren maar weet u nog niet wat voor tegels u moet kiezen? Tegelcentrum Siddeburen helpt u graag op weg met deze Tegeltrends van 2019!

» Lees verder

#4. In welke richting legt u tegels?

Heeft u de perfecte tegel voor uw huis gevonden? Dan rest er nog 1 vraag, in welke richting gaat u de tegels leggen? De richting van het leggen kan namelijk veel invloed hebben op uw interieur, de legrichting kan uw huis juist groter of juist kleiner maken. Bent u er nog niet uit welke legrichting u gaat hanteren? Lees dan eerst even deze tips.

» Lees verder