Blogs


Wilt u meer weten over onze tegels? Bent u op zoek naar handige tips op het gebied van het leggen van tegels? Of bent u geïnteresseerd in het laatste nieuws of de grootste trends op het gebied van tegels? Lees dan eens onze interessante blogs.

#1. Hoe maak ik mijn tegels schoon?

Vieze tegels in de woonkamer, badkamer of tuin? Tegels schoonmaken is niemands lievelingsklus. Voor de levensduur van uw tegels is het toch van belang om dit goed bij te houden. Tegelcentrum Siddeburen geeft u de beste tips om uw tegels schoon te maken, zodat uw tegels weer blinkend schoon zijn.

» Lees verder

#2. Hoe leg ik een tegelvloer mooi strak?

Wilt u zelf uw vloer leggen, maar bent u bang dat de vloer niet strak gelegd wordt? In deze blog leggen we uit hoe u uw vloer mooi strak kunt leggen.

» Lees verder

#3. Dé tegeltrends van 2021

De soort (vloer)tegel die u kiest heeft een groot effect op de stijl en sfeer van een ruimte. Gaat u binnenkort uw woning verbouwen of renoveren maar weet u nog niet wat voor tegels u moet kiezen? Tegelcentrum Siddeburen helpt u graag op weg met deze Tegeltrends van 2021!

» Lees verder

#4. In welke richting legt u tegels?

Heeft u de perfecte tegel voor uw huis gevonden? Dan rest er nog 1 vraag, in welke richting gaat u de tegels leggen? De richting van het leggen kan namelijk veel invloed hebben op uw interieur, de legrichting kan uw huis juist groter of juist kleiner maken. Bent u er nog niet uit welke legrichting u gaat hanteren? Lees dan eerst even deze tips.

» Lees verder

#5. Hoe kiest u de juiste tegel?

Wilt u zelf uw tegelvloer leggen, maar twijfelt u welke tegels nou de juiste zijn? In deze blog geven wij u 5 tips bij het uitkiezen van de juiste vloertegels. Het is namelijk steeds populairder om behalve in de gang of keuken, ook te kiezen voor vloertegels in de woonkamer!

» Lees verder

#6. Wat zijn de beste duurzame tegels?

Bent u van plan nieuwe duurzame tegels in uw gang, keuken, bad- of woonkamer te nemen? In deze blog geven wij u 5 tips waar u op moet letten bij het kiezen van een tegelvloer. Een duurzame tegel betekent onder meer dat de tegel zo milieu- en natuurvriendelijk geproduceerd en verkregen is.

» Lees verder

#7. Waar moet ik op letten bij een antislip vloertegel?

Bent u op zoek naar een antislip vloertegel, maar weet u niet precies waar u op moet letten? In deze blog geven wij u meerdere tips waar u op moet letten bij het aanschaffen van een antislip vloertegel en bijhorend advies voor onderhoud.

» Lees verder

#8. Hoe maak ik mijn tegelvloer schoon?

Nieuwsgierig hoe u een tegelvloer het best kan onderhouden? In deze blog geven wij tips welke producten u niet of juist wel moet gebruiken om uw vloer schoon en mooi te houden. Wilt u ook een stralende tegelvloer? Lees dan gauw verder!

» Lees verder

#9. Hoe kies ik de juiste badkamertegels?

Vloer- of wandtegels kunnen uw badkamer maken of breken. Het is belangrijk dat u rekening houdt met het kiezen van de juiste stijl van uw badkamer. In deze blog geven wij u 5 tips hoe u de juiste badkamertegels uitkiest.

» Lees verder

#10. Hoe zet ik wandtegels?

Voor de doe-het-zelvers; het leggen van een tegelvoer is al een unieke kunst op zich. Maar het zetten van de wandtegels op de juiste manier? Dat is al helemaal een vak apart. Als u van plan bent zelf een vloer te leggen is het verstandig eerst een handig stappenplan te volgen, voordat u begint met het plaatsen van de wandtegels. Lees gauw verder!

» Lees verder

#11. Welke tegellijm heb ik nodig voor vloertegels?

Welke tegellijm het beste past bij de klus of het type tegel dat je gebruikt is afhankelijk van meerdere factoren. In deze blog lees je welke tegellijm past bij een bepaald type tegel. Je leest hier de verschillende eigenschappen van de soorten lijmen en wat de voor- en nadelen hiervan zijn. Lees gauw verder!

» Lees verder

#12. Hoe kies ik de juiste tegels voor de keuken?

Een mooie tegel mag niet ontbreken in uw keuken. Bij een keuken denkt u al snel aan de kastjes, het werkblad en de apparatuur. Maar ook de tegels zijn belangrijk. Deze kunnen uw keuken een compleet andere uitstraling geven en zorgen daarnaast voor comfort. Maar hoe kiest u nu eigenlijk de juiste tegels voor in de keuken? Wij hebben 4 tips op een rijtje gezet.

» Lees verder

#13. Vloerverwarming en tegels

Vloerverwarming en tegels. Hoe zit dat eigenlijk? Waar moet u rekening mee houden en wat zijn de voordelen? Lees verder en ontdek alles over de combinatie van vloerverwarming en tegels.

» Lees verder