De Bohemian woonstijl zien we in het hedendaagse interieur steeds vaker terugkomen. Zo ook in de tegels van onze Boheme collectie. De tegels met verschillende patronen en levendige kleuren zijn een echte eyecatcher. Deze moderne maar authentieke keramiektegels onderscheiden zich van de doorsnee tegel. Wilt u ook een vloer of wand creëren die nét even iets anders is? Boheme tegels koopt u bij Tegelcentrum Siddeburen. Deze tegels zijn verkrijgbaar in vloer- en wandtegels. Wij zijn officieel dealer van deze kleurrijke keramische vloertegels. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen.

4 artikelen  

Verwijder alle


Waar komen de Boheme tegels vandaan?

De Boheme tegels heeft zijn oorsprong te danken aan zijn fabrikant in Spanje. De vloer- en wandtegels zijn gemaakt van keramiek. Deze tegel is bestendig tegen krassen, makkelijk te onderhouden en kan zware drukpunten van meubels moeiteloos aan. Het plaatsen van viltjes onder de drukpunten van meubels is echter geen slecht idee. Dit helpt namelijk bij het behouden van de kwaliteit van de tegel. De Boheme tegels, kenmerken zich doordat ze gecraqueleerd zijn. Dit zijn kleine haarscheurtjes die in het glazuur van de tegel zijn verwerkt. Dit is slechts een uiterlijk kenmerk en heeft geen gevolgen op de levensduur van de tegel. Deze Spaanse tegel komt het mooist tot zijn recht in een groot huis met een ruim oppervlak. Omdat de tegels aan de grote kant zijn is dit een uitstekende optie voor landelijke huizen of gerenoveerde boerderijen.

Hoe herken ik Boheme tegels?

Het uiterlijk van Boheme tegels zijn herkenbaar door het gebruik van patronen en speelse kleurnuances. Bij de nieuwste collecties van de vloertegels staan de opvallende ‘Boheme’ patronen voorop. De “Boheme Chandelier” tegel, is veruit de opvallendste verschijning van deze nieuwe collectie. Het gebruik van meerdere vele kleuren geeft deze vloertegel een vintage look. Bovendien komen dit soort tegels ook uitstekend tot zijn recht in een landelijke badkamer.

Kenmerken en kleurenaanbod

De vintage tegels hebben allemaal een breedte en hoogte van 25 centimeter. Daarnaast zijn er in ons assortiment diverse levendige kleuren met verschillende patronen. Geschikt voor elk interieur. De Boheme tegels die wij in onze collectie hebben:

  • Boheme Gris/Creme
  • Boheme Chaine
  • Behome Etoile
  • Boheme Chandelier

De Boheme Etoile is geschikt voor bad- en woonkamer

Twijfelt u om de Boheme tegels te leggen in uw woon- of badkamer? De Boheme tegels lenen zich uitstekend voor beide situaties. De Boheme Etoile heeft een patroon van sterren dat goed tot zijn recht komt in een badkamer. Maar door de vintage look van de tegel, komen deze ook mooi tot zijn recht in een woonkamer met veel ruimte.

Advies nodig bij het kiezen van Boheme tegels?

Heeft u twijfels welke Boheme tegels het beste in uw huis passen? Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Bovendien bent u van harte welkom in onze winkel of kunt u contact met ons opnemen op de contactpagina.